Posty o zabarwieniu politycznym zostały usunięte.
Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Ze względu na promocję zawitałem tam dziś z dziewczyną, Mazowieckie było pierwszorzędne. Gdybym nie był dziś "padnięty" po pracy zostalibyśmy na pewno na więcej niż dwa duże kufle.
Lekarstwem na dopłatę za obsługę jest zamawianie i płacenie przy barze (kelnerzy nie robią żadnych problemów).Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
Ze względu na promocję zawitałem tam dziś z dziewczyną, Mazowieckie było pierwszorzędne. Gdybym nie był dziś "padnięty" po pracy zostalibyśmy na pewno na więcej niż dwa duże kufle.
Lekarstwem na dopłatę za obsługę jest zamawianie i płacenie przy barze (kelnerzy nie robią żadnych problemów).Może dlatego, że jestem kobietą?
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Dziś wpadłem z kumplem na kufelek. Skierowałem się do baru, aby zamówić piwo, ale były pustki i kelner barman powiedział, że nam doniosą. Mazowieckie świetne, o dziwo opłaty za serwis również nie dostaliśmy. Trzeba jakąś poniedziałkową tradycję ustalić.Comment
-
Taa, z tą opłatą to chryja ale im się więcej bierze tym mniej się to staje dolegliwe (bo 2 pln rozkłada się na więcej piw). Poza tym klasyczne polskie przypadłości czyli lanie do gorącego, dopiero co wyjętego ze zmywarki kufla, piana symboliczna bo nalane w przeciągu kilkudziesięciu sekund. Poziom bynajmniej nie restauracyjny ale tak to już w nadwiślańskim kraju jestOberwanie chmury zatrzymało nas tu na dłużej, brawa za solidność parasolowej konstrukcji, która jednak nie wzbiła się w powietrze
Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2010-08-16, 23:30.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Przecież to oczywiste, że baba się na piwie nie zna.
Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2010-08-17, 12:07.Comment
-
Ale sam fakt występowania takiego problemu jest nieco kompromitujący.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
Ja jak chciałam zamówić przy barze to mi powiedział(jedząc obiad zresztą :P), żebym usiadła przy stoliku i on podejdzie i przyniesie piwko. Przy czym na rachunku końcowym ani razu nie miałam żadnego "dodatku" za obsługę (niby z jakiej racji).Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Łażąc po warszawskiej starówce w poszukiwaniu jakiejś odmiany od koncernówek znalazłem ową restaurację dzięki parasolom z logo Konstancina. Dawne/Mazowieckie w cenie 7 za 0,4 ale mają też butelkowy Czarny Dąb za 8 i to wzięliśmy. Niestety nalane zupełnie bez piany, ale w firmowym szkle.
JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
W ten poniedziałek, zaliczyłem miły wieczór w tym lokalu, a właściwie to pod parasolami.Było mazowieckie, bardzo smaczne i tanie. Obsługa ok. Kufle 0,4 jak i 1 l nalane z ładną pianką. Do tego jak się okazało jakaś babeczka przygrywała na pianinku na żywo. Można było się zrelaksować. Szkoda, że sezon już się kończy...
Comment
-
Dziś za 5 kufli piwa dla i 3 "obsłużone" osoby doliczono nam 4zł opłaty. Nie wdawałem się w dyskusje tylko dlatego, że znajomi już czekali w samochodzie. Następnym razem będę płacił od razu przy barze
Mazowieckie smaczne jak zwykle, w lokalu dziś zupełne pustki.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment