Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chromi
Wyświetlenie odpowiedzi
Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator
Collapse
X
-
-
-
Widocznie Warszawa jeszcze nie dorosła na knajpę z dobrym piwem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWidocznie Warszawa jeszcze nie dorosła na knajpę z dobrym piwem.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
tfur
Ale coś jest nie tak, jeżeli w pubie już nie mają Konstancina.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziKolega chromi jakieś dziwne rzeczy wypisuje. Również byłem w poniedziałek i Dawne smakowało jak zwykle znakomicie !
Comment
-
-
To może wskazywać na brak wyczyszczenia instalacji - pierwsze dwa piwa do zlewu, kolejne już ok...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziA niech sobie w pubie piją piwopodobne ciecze z CP, ja się mogę przejść te kilka kroków dalej do restauracji Senator na pyszne Dawne.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTo może wskazywać na brak wyczyszczenia instalacji - pierwsze dwa piwa do zlewu, kolejne już ok...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chromi Wyświetlenie odpowiedziInstalacja musiała być mocno zapuszczona. W sumie ok. 4-5 litrów piwka kwalifikowało się do zlewu.
Nie wiem co ty piłeś, ja piłem Dawne, które to przy mnie mi nalano.
Było wspaniałe, jak zawsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziA skąd ty kolego masz takie szczegółowe informacje ? Pracujesz tam ?
Nie wiem co ty piłeś, ja piłem Dawne, które to przy mnie mi nalano.
Było wspaniałe, jak zawsze.
No chyba, że tak bardzo lubisz lagery a'la weizen i mocny kwasek w wyleżakowanym Dawnym Ci nie przeszkadza.
Comment
-
-
Smutne wiadomości mam.
Niestety ze względu na niewielkie zainteresowanie piwami niepasteryzowanymi z beczki i ich krótkim terminem przydatności, Senator nie będzie serwował tychże piw, aż do lata 2010r. Oczywiście Mazowieckie i Dawne będą dostępne, ale tylko w wersji butelkowej. Dobre i to
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNiestety ze względu na niewielkie zainteresowanie piwami niepasteryzowanymi z beczki
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jest za drogo kolego Pendragonie. A chodzić w każdy poniedziałek po lokalach żeby łapać promocję to niemożliwe.
Gdyby były normalne ceny czyli w okolicy 5 PLN to na pewno przynajmniej ja chodziłbym częściej (chociaż inna sprawa, że akurat Konstancin nigdy mnie nie przekonywał i nie przekonuje i dla mnie są to słabe piwa) i wcale jakoś chętnie na nie, nie chodzę)- jak już ma iść gdzieś w poniedziałek na promocję to wolę Bierhalle)
ps. sam wiem, że Warszawa to nie jest dobre miejsce na dobre piwo ale popatrzcie w jakich cenach i jakie piwa macie w innych miastach. Gdybym ja miał piwa czeskie, Noteckie, Fortunę czy chocby Ambera lub jakieś rotacyjne piwa to chodziłbym cześciej ale na Konstancina za 7 czy piwa po 9 butelkowe jak to jest w stolicy wybacz, chodzić nie będę i raczej świadczy to o mądrości a nie o "gupocie"Last edited by VanPurRz; 2009-11-10, 08:54."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment