Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky
Wyświetlenie odpowiedzi
Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator
Collapse
X
-
Ciekaw jestem, jakie lane "piwo" pojawi się w menu lokalu w "okresie przejściowym"....zgadujemy?
Smutne to, bo turysta będąc w okolicy Rynku Starego Miasta nie ma beczkowego piwa do wypicia poza tym, co ma w całej PolsceKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
No i oto właśnie chodzi, że schodzi(ć) będzie piwo wiadomo jakie, za cenę prawdopodobnie taką samą jak nie wyższą, a Konstancin nie... Przecież nie mam pretensji do browarbizowiczów, że nie zaglądali do Senatora zbyt intensywnie, bo ani mnie to grzeje ani ziębi. Jaki kraj, taka stolica (piwna)
PS - w Gdańsku Dawne idzie jak woda w promocji za 5,00.Last edited by Pendragon; 2009-11-10, 22:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Myślę, że największy problem to położenie tej knajpy a nie piwo. W sezonie letnim byłem tam kilka razy i praktycznie każde pite piwo to był właśnie Konstancin. Starówka z wielu względów nie jest jednak miejscem tłumnie odwiedzanym przez Warszawiaków spragnionych piwa, a knajpy stylizujące się na staropolskie tym bardziej.
Podejrzewam, że gdyby to piwo (nawet w podobnej cenie) oferowane było w częściej odwiedzanych miejscach nie byłoby problemów z jego sprzedażą.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Czego przykładem jest Bar Rock, gdzie schodzi kilka kegów dziennie.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziCiekaw jestem, jakie lane "piwo" pojawi się w menu lokalu w "okresie przejściowym"....zgadujemy?
Nic się nie pojawi, aż do lata.
Comment
-
-
"W poniedziałek, w poniedziałek piwo damy, hej piwo damy 1litr za 8"
Powyższy wpis skopiowałem z menu. Szkoda, że ta normalna cena obowiązuje tylko w poniedziałek"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Czyli w Senatorze zaczęło się lato ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jako, że wczoraj poniedziałek, a byliśmy w pobliżu, przypomniała mi się wzmianka o promocji. Usiedliśmy pod parasolami, dostępne było Mazowieckie w cenie 8 złoty za 1 litr. Piwo podawane w takich samych kuflach jak w Bierhalle (oczywiście niebrandowanych), bardzo smaczne i świeże. Do rahunku dołączono 2 zł. za "obsługę gastronomiczną", polegającą na czekaniu 15 minut na 2 piwa. Mimo wszystko świetna opcja na poniedziałki i miło że Mazowieckie wraca do wysokiej formy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziJako, że wczoraj poniedziałek, a byliśmy w pobliżu, przypomniała mi się wzmianka o promocji. Usiedliśmy pod parasolami, dostępne było Mazowieckie w cenie 8 złoty za 1 litr. Piwo podawane w takich samych kuflach jak w Bierhalle (oczywiście niebrandowanych), bardzo smaczne i świeże. Do rahunku dołączono 2 zł. za "obsługę gastronomiczną", polegającą na czekaniu 15 minut na 2 piwa. Mimo wszystko świetna opcja na poniedziałki i miło że Mazowieckie wraca do wysokiej formy.
Comment
-
-
Dopłaciliście za serwis przy zamówieniu tylko piwa????? Trochę to niesmaczne. Z reguły za serwis dopłaca się albo przy zamówieniu jedzenia albo przy większej liczbie osób."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment