Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1840

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedzi
    Oj, znając realia to szybko możesz się doczekać zmiany i w restauracji
    No właśnie, prorok ze mnie czy jak?
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• Piecia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.02
      • 3312

Ciekaw jestem, jakie lane "piwo" pojawi się w menu lokalu w "okresie przejściowym"....zgadujemy?

Smutne to, bo turysta będąc w okolicy Rynku Starego Miasta nie ma beczkowego piwa do wypicia poza tym, co ma w całej Polsce
      Koniec i bomba,
      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

No i oto właśnie chodzi, że schodzi(ć) będzie piwo wiadomo jakie, za cenę prawdopodobnie taką samą jak nie wyższą, a Konstancin nie... Przecież nie mam pretensji do browarbizowiczów, że nie zaglądali do Senatora zbyt intensywnie, bo ani mnie to grzeje ani ziębi. Jaki kraj, taka stolica (piwna)

PS - w Gdańsku Dawne idzie jak woda w promocji za 5,00.
        Last edited by Pendragon; 2009-11-10, 22:16.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• grzeber
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2002.05
          • 2880

Myślę, że największy problem to położenie tej knajpy a nie piwo. W sezonie letnim byłem tam kilka razy i praktycznie każde pite piwo to był właśnie Konstancin. Starówka z wielu względów nie jest jednak miejscem tłumnie odwiedzanym przez Warszawiaków spragnionych piwa, a knajpy stylizujące się na staropolskie tym bardziej.

Podejrzewam, że gdyby to piwo (nawet w podobnej cenie) oferowane było w częściej odwiedzanych miejscach nie byłoby problemów z jego sprzedażą.
          pozdrawiam
          www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Maidenowiec
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2287

Czego przykładem jest Bar Rock, gdzie schodzi kilka kegów dziennie.
            Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• petrus33
              Gość
              • 2008.01
              • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzi
              Ciekaw jestem, jakie lane "piwo" pojawi się w menu lokalu w "okresie przejściowym"....zgadujemy?
              Nie ma co zgadywać.
              Nic się nie pojawi, aż do lata.

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

"W poniedziałek, w poniedziałek piwo damy, hej piwo damy 1litr za 8"
                Powyższy wpis skopiowałem z menu. Szkoda, że ta normalna cena obowiązuje tylko w poniedziałek
                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Pendragon
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Czyli w Senatorze zaczęło się lato ?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Rzeszowiak
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2009.04
                    • 1597

Owszem. Dawne z beczki jak zawsze znakomite.

Comment

• lisiewski
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2009.12
                      • 459

Muszę koniecznie odwiedzić ten lokal w najbliższy poniedziałek. Menu jest bardzo zachęcające.

Comment

• Cannabee776i99
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2009.08
                        • 658

Jako, że wczoraj poniedziałek, a byliśmy w pobliżu, przypomniała mi się wzmianka o promocji. Usiedliśmy pod parasolami, dostępne było Mazowieckie w cenie 8 złoty za 1 litr. Piwo podawane w takich samych kuflach jak w Bierhalle (oczywiście niebrandowanych), bardzo smaczne i świeże. Do rahunku dołączono 2 zł. za "obsługę gastronomiczną", polegającą na czekaniu 15 minut na 2 piwa. Mimo wszystko świetna opcja na poniedziałki i miło że Mazowieckie wraca do wysokiej formy.

Comment

• sopista
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.01
                          • 1747

Jako ciekawostkę należy dodać, że promocja obowiązuje tylko na 1 l. 0,5 l kosztuje 7 zł. Zatem dla równowagi tylko dwa litrowe

Comment

• Cannabee776i99
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2009.08
                            • 658

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Jako, że wczoraj poniedziałek, a byliśmy w pobliżu, przypomniała mi się wzmianka o promocji. Usiedliśmy pod parasolami, dostępne było Mazowieckie w cenie 8 złoty za 1 litr. Piwo podawane w takich samych kuflach jak w Bierhalle (oczywiście niebrandowanych), bardzo smaczne i świeże. Do rahunku dołączono 2 zł. za "obsługę gastronomiczną", polegającą na czekaniu 15 minut na 2 piwa. Mimo wszystko świetna opcja na poniedziałki i miło że Mazowieckie wraca do wysokiej formy.
                            rachunku oczywiście.

Comment

• VanPurRz
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2008.09
                              • 4229

Dopłaciliście za serwis przy zamówieniu tylko piwa????? Trochę to niesmaczne. Z reguły za serwis dopłaca się albo przy zamówieniu jedzenia albo przy większej liczbie osób.
                              "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• sopista
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.01
                                • 1747

Za 4 piwa i tyleż osób opłata za serwis wyniosła u nas 3 zł.

Comment

Przetwarzanie...
                                X