Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • petrus33
    Gość
    • 2008.01
    • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    W zeszłe lato nie można było dojść do ładu z ich cenami - co wpis na forum, to inna cena, nawet tego samego dnia.
    Bez przesady, ja takich problemów nigdy nie miałem. Wystarczy wejść na ich stronę, aby znać ceny. Ceny, które nie zmieniają się od dłuższego czasu. Wpisami na tym forum nie sugerowałbym się, bo zbyt dużo bajkopisarstwa tu jest.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23981

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
      Wpisami na tym forum nie sugerowałbym się, bo zbyt dużo bajkopisarstwa tu jest.
      Uprawianego m.in. przez Ciebie.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• petrus33
        Gość
        • 2008.01
        • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
        Uprawianego m.in. przez Ciebie.
        Bardzo możliwe, że masz rację. Ale widzę, że nie jestem osamotniony w tym co robię. Tutaj wypisuje się takie bzdety, że szkoda czytać czasami.

Comment

• Maggyk
          Szara Adminiscjencja
          🍼
          • 2004.05
          • 5618

To nie czytaj - nie ma takiego obowiązku. I proszę już o spokój.
          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
          Piwo domowe -
          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• petrus33
            Gość
            • 2008.01
            • 888

Wczorajsze Mazowieckie było wyśmienite !
            Sporo ludzi było, w środku jakieś party, a w ogródku połowa stolików zajęta.

Comment

• petrus33
              Gość
              • 2008.01
              • 888

Byłem dzisiaj z grupą "dziewic" piwnych w liczbie sztuk 10......i powiem tyle.......wszystkim smakowało zarówno kończące się Dawne, jak i Mazowieckie. Ludziska wreszcie poczuli smak prawdziwegoi piwa, niepasteryzowanego i nie do końca odfiltrowanego !!! Wszyscy byli zachwyceni kufelkami pełnymi dobroci. Z pewnością powtórzymy nasze spotkanie

Comment

• karin861
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2006.02
                • 597

Zawitałam do tego miejsca z kolegą we wtorek. Lokal przyjemny, fajnie posiedzieć w cieniu pod parasolkami na dworze w taki upał jakim nas raczy ostatnio pogoda.
                Do wyboru było tylko Mazowieckie (Dawnego brak na tamten moment) ale się ucieszyłam, bo na Mazowieckie właśnie miałam ochotę. Wychylony 1 litr za 12 zł bardzo smakował, piwko jak zawsze pyszne, niepasteryzowane - to jest to! Bardzo przyjemne miejsce, na pewno zawitam nie raz!
                Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• petrus33
                  Gość
                  • 2008.01
                  • 888

Senator to bardzo fajne miejsce. Na piwie nigdy się tam nie zawiodłem.
                  Ostatnia zmiana dokonana przez petrus33; 2010-07-24, 16:47.

Comment

• petrus33
                    Gość
                    • 2008.01
                    • 888

Idąc wczoraj na koncert bluesowy do Molly Mallone's, zajrzałem do Senatora. Było kilka minut przed 21.00 i w ogródku.....nie było nikogo

Comment

• karin861
                      • 2006.02
                      • 597

W piątek zawitałam ze znajomymi do Senatora ok. godz. 19, ludzi w ogóle nie było. Później przyszły jakieś 2 osoby. Ogólnie nie ma problemu ze znalezieniem miejsca nawet w weekend. Ponownie Mazowieckie wypite i bardzo smakowało
                      Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• kosher
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.04
                        • 2318

Update z wczoraj- świeże i orzeźwiające Mazowieckie w cenie 7 zł za 0,4l. w oryginalnej szklance Konstancina. Dawnego brak.
                        Mimo, że piliśmy tylko jedno piwo oraz kawę doliczono "usługę gastronomiczną"- 2 zł.
                        Dzięki temu, że restauracja położona trochę na uboczu od rynku, nie ma tłumów.
                        Plus, że w karcie menu polska i angielska szersza informacja o obu konstancińskich piwach produkowanych tradycyjną metodą.

Comment

• karin861
                          • 2006.02
                          • 597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedzi
                          Mimo, że piliśmy tylko jedno piwo oraz kawę doliczono "usługę gastronomiczną"- 2 zł.
                          Dzięki temu, że restauracja położona trochę na uboczu od rynku, nie ma tłumów.
                          Jeszcze jak tam byłam, to nigdy mi obsługi gastronomicznej za doniesienie piw do stolika nie policzono, zawsze tyle ile wynosi piwo x liczba osób taka była suma na rachunku bez "dodatków".
                          Co do tłumów - fakt,bez problemu znajdzie się tam miejsce, i bardzo miło gdyż na Starówce można by się spodziewać większej frekwencji zwłaszcza wśród turystów, a tu miłe zaskoczenie

Comment

• lisiewski
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2009.12
                            • 459

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Co do tłumów - fakt,bez problemu znajdzie się tam miejsce, i bardzo miło gdyż na Starówce można by się spodziewać większej frekwencji zwłaszcza wśród turystów, a tu miłe zaskoczenie
                            Niemiłe zaskoczenie dla właścicieli. Ale cóż... starają się. Za tradycyjne poniedziałki jestem im wdzięczny. Za to w knajpie Kmicic przy ul. Piwnej widziałem 2 tygodnie temu super ofertę; 1l "wyśmienitego" Tyskiego za jedyne 40 PLN(!)

Comment

• VanPurRz
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2008.09
                              • 4229

Miły czas spędzony w Senatorze wczoraj, fajny zakątek Starówki, dobre piwo w normalnej cenie. I tylko cięzko się pije trzymają cały czas na rękach miesięcznego Jasia
                              I jakoś tutaj nie mają problemów ani z pienieniem ani z kwasem piwa. Po prostu jedne lokale umieją się z piwem obchodzić a inne nie, i nie ma co za to winić browaru który wpływu na to nie ma.
                              "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• becik
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛
                                • 2002.07
                                • 14999

Jakoś ja nie mam szczęścia do Senatora. Ostatnio byłem, jakieś dwa tygodnie temu i piwo średnio mi podeszło, cos było nie tak w smaku, jak ja to nazywam, lekki niepokój piwa spowodowany jego osobistym stresem - czyli mówiac wprost, było juz ciut za stare, zleżałe.
                                Do tego menu, mogę czasem zaszaleć i wydać na dobre żarcie ale niech to będzie jakiś konkret. Prawie 20 zł (chyba) za maluteńką kochilkę barszczu, którym nie wiem czy 5-letnie dziecko by się najadło, to przegięcie.

Poza tematowo - nie ma już "Murzynka" są jakies kebaby, pizze, czy inne kanapki, a i legenda Starówki, bułka z pieczarkami nie jest już ta sama.
                                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X