Gdy byłem w tym lokalu, akurat w deszczowy dzień, to rzeczywiście, na zewnątrz 3 osoby, w środku pustawo, ale... mija pół godziny, i do środka wchodzi jakaś zagraniczna wycieczka, ze 40 osób. Po 20 przyszła znowu jakaś większa grupka (tak ~15 osób). Ja mam więc nieco inne odczucia co do zaludnienia w tej restauracji
Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Najtron Wyświetlenie odpowiedziGdy byłem w tym lokalu, akurat w deszczowy dzień, to rzeczywiście, na zewnątrz 3 osoby, w środku pustawo, ale... mija pół godziny, i do środka wchodzi jakaś zagraniczna wycieczka, ze 40 osób. Po 20 przyszła znowu jakaś większa grupka (tak ~15 osób). Ja mam więc nieco inne odczucia co do zaludnienia w tej restauracjiZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Jak to w każdy czwartek bywa, idąc na bluesową balangę w Molly Malone's, zahaczyłem o Senatora. Niestety bez zmian, pustki kompletne. Ogródek został zmniejszony o połowę, nikogo nie było na zewnątrz, a w środku jakaś para męczyła schabowego z kapustką. Po piwoszach nawet śladu ! To samo jest na Rynku Głównym - kompletna pustynia. Nawet parasole poskładane były już o 21.00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziTo samo jest na Rynku Głównym - kompletna pustynia. Nawet parasole poskładane były już o 21.00.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Ja tam się w ogóle nie dziwię. Jaki piwosz chciałby siedzieć w takich pomieszczeniach?? Ogródek to była inna historia.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziWpadłem wczoraj na momencik, aby spytać się jakie piwo jest z beczki. Niestety na piwo z beczki będziemy musieli poczekać do.....czerwca 2011r !!! Nawet mi się nie chce tego dziadostwa komentować.....
W zeszłym roku było przecież dokładnie tak samo...
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziJaki piwosz chciałby siedzieć w takich pomieszczeniach??
Comment
-
-
to było wczoraj (środa). nie dopytałem o szczegóły, ale kiedy chciałem zamówić małe piwo (chyba 0,4l - 7 zł), kelnerka wyraźnie się zdziwiła i powiedziała, że wszyscy biorą duże (1l - 9 zł), bo przecież tak się znacznie bardziej opłaca. przyjąłem jej wywód z pokorą.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Przechodziliśmy w środę i też zdziwiło nas że jest promocja na Dawne i Mazowieckie. 9 zł za litr do dobra cena, szczególnie że to Starówka. Promocja była wypisana kredą na tablicy przed ogródkiem. Nie udało nam się niestety dopytać obsługi w jakie dni i godziny obowiązuje. Piwo świeżutkie i pyszne
Comment
-
Comment