Szeroki Dunaj 1/3, Restauracja Senator

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Najtron
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.04
    • 56

Gdy byłem w tym lokalu, akurat w deszczowy dzień, to rzeczywiście, na zewnątrz 3 osoby, w środku pustawo, ale... mija pół godziny, i do środka wchodzi jakaś zagraniczna wycieczka, ze 40 osób. Po 20 przyszła znowu jakaś większa grupka (tak ~15 osób). Ja mam więc nieco inne odczucia co do zaludnienia w tej restauracji
    Last edited by Najtron; 2010-09-07, 07:08.

Comment

• karin861
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2006.02
      • 597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Najtron Wyświetlenie odpowiedzi
      Gdy byłem w tym lokalu, akurat w deszczowy dzień, to rzeczywiście, na zewnątrz 3 osoby, w środku pustawo, ale... mija pół godziny, i do środka wchodzi jakaś zagraniczna wycieczka, ze 40 osób. Po 20 przyszła znowu jakaś większa grupka (tak ~15 osób). Ja mam więc nieco inne odczucia co do zaludnienia w tej restauracji
      I chyba na takich grupach się im interes jeszcze utrzymuje
      Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• petrus33
        Gość
        • 2008.01
        • 888

Jak to w każdy czwartek bywa, idąc na bluesową balangę w Molly Malone's, zahaczyłem o Senatora. Niestety bez zmian, pustki kompletne. Ogródek został zmniejszony o połowę, nikogo nie było na zewnątrz, a w środku jakaś para męczyła schabowego z kapustką. Po piwoszach nawet śladu ! To samo jest na Rynku Głównym - kompletna pustynia. Nawet parasole poskładane były już o 21.00.

Comment

• karin861
          • 2006.02
          • 597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
          To samo jest na Rynku Głównym - kompletna pustynia. Nawet parasole poskładane były już o 21.00.
          Życie w Warszawie umiera o wczesnej porze niestety... chyba jednym z nielicznych miejsc tętniących życiem jest Krakowskie Przedmieście i Nowy Świat, tam zawsze sporo sie dzieje
          Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• Cannabee776i99
            • 2009.08
            • 658

Dziś przyszliśmy z kumplem po 18-tej. Paraiole poskładane, a w środku kelner poinformował nas, że piwo się skończyło. Nikogo poza nami nie było, jedynie jakaś kobieta grała na pianinie.

Comment

• petrus33
              Gość
              • 2008.01
              • 888

Wpadłem wczoraj na momencik, aby spytać się jakie piwo jest z beczki. Niestety na piwo z beczki będziemy musieli poczekać do.....czerwca 2011r !!! Nawet mi się nie chce tego dziadostwa komentować.....

Comment

• docent
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2002.10
                • 5205

Ja tam się w ogóle nie dziwię. Jaki piwosz chciałby siedzieć w takich pomieszczeniach?? Ogródek to była inna historia.
                Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Komar_Pafnucy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.08
                  • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Wpadłem wczoraj na momencik, aby spytać się jakie piwo jest z beczki. Niestety na piwo z beczki będziemy musieli poczekać do.....czerwca 2011r !!! Nawet mi się nie chce tego dziadostwa komentować.....
                  Ale co Cię tak właściwie dziwi i złości?
                  W zeszłym roku było przecież dokładnie tak samo...

Multitap Crawl
                  Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                  Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• rohozecky
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2008.11
                    • 1840

Fakt, dziadostwo krajowych, a zwłaszcza warszawskich lokali od dawna nie powinno już nikogo dziwić
                    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• petrus33
                      Gość
                      • 2008.01
                      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                      Jaki piwosz chciałby siedzieć w takich pomieszczeniach??
                      Masz całkowitą rację co do tego pierdofońsko-babciowego wystroju, ale szkoda w miarę dobrego piwa z beczki. I tylko o to mi chodzi

Comment

• tfur
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2006.05
                        • 1311

konstancin wrócił. liter za 9 zł w jakiejśtam promocji. smaczne. oczywiście w ogródku, z widokiem na namolnych półdresów dorywczo nagabujących o datki zagranicznych turystów.
                        veni, emi, bibi

Comment

• Tapir
                          • 2009.10
                          • 730

Ta promocja nadal w poniedziałki? Bo na ich stronie menu chyba zeszłoroczne (Konstancin za 8zł)
                          Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.

Comment

• tfur
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2006.05
                            • 1311

to było wczoraj (środa). nie dopytałem o szczegóły, ale kiedy chciałem zamówić małe piwo (chyba 0,4l - 7 zł), kelnerka wyraźnie się zdziwiła i powiedziała, że wszyscy biorą duże (1l - 9 zł), bo przecież tak się znacznie bardziej opłaca. przyjąłem jej wywód z pokorą.
                            veni, emi, bibi

Comment

• dadek
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍺🍺
                              • 2005.09
                              • 4702

Przechodziliśmy w środę i też zdziwiło nas że jest promocja na Dawne i Mazowieckie. 9 zł za litr do dobra cena, szczególnie że to Starówka. Promocja była wypisana kredą na tablicy przed ogródkiem. Nie udało nam się niestety dopytać obsługi w jakie dni i godziny obowiązuje. Piwo świeżutkie i pyszne

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Tu się nie ma co dziwić, będzie jak w zeszłym roku - co wizyta, to inaczej.

Comment

Przetwarzanie...
                                X