Mocne słowa. Dla mnie "merfis" za "tuszera" to krok na plus, a już na pewno nie pikowanie w dół. A jeśli dodamy, że wzięli tańszą pszenicę, to w ogóle hulaj dusza.
Wiem, że mocne, nic na to nie poradzę. Wyć mi się chce z tęsknoty za jakąś elementarną stabilizacją. Nie mówię, że to było moje ulubione miejsce, ale fajnie tam było czasem zajść wiedząc , że będzie Tucher jasny i ciemny.
Stouta trudno porównywać z lagerem w sensie plus czy minus, dla mnie akurat przyzwoity lager jest większym magnesem. Zresztą, za kwartał stouta też pewno nie będzie itp..
Mam wrażenie że mógł się zmienić właściciel tego lokalu i stąd te zmiany. Raczej skreślę ten lokal ze swojej króciutkiej warszawskiej listy
... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Też uważam że surowo ich oceniasz, R.
Jak na lokal który bardziej stawia na inne rozrywki niz samo degustowanie piwa (dj'e, slajdy na dachu, popisy skate'ów, tańce, trochę lansu...) to i tak nieźle że mają 'coś' dla piwosza.
Polecam też u nich pizzę, bardzo dobra!
Ja tam się cieszę, że moge wypić stoucika w cenie jak na Wawę, calkiem rozsądną.
A co do stabilizacji... można tez na to spojrzeć pozytywnie: jest rotacja, nie ma nudy.
Wpadnij na Murphy'ego, daj im szansę
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Obecnie poszukujemy Technologa produkcji piwa/Piwowara
Nowy (chyba od miesiąca) lokal niedaleko stacji Powiśle w niehipsterskim wystroju. 12 nalewaków, dwa poziomy, ogródek przed lokalem. Menu na ich stronie i na OnTapie.
Comment