Podwale 1, Restauracja El Corazon

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

Podwale 1, Restauracja El Corazon

Ciekawostka na piwnej mapie serca Warszawy - nieopodal placu zamkowego (przy skrzyżowaniu z Senatorską).

W środku nie byłem, ale na zewnątrz (w sezonie letnim) widoczne parasole lubelskiego browaru.

Na zewnątrz tablica zniechęcająca w sumie do wejścia - lana Perła:

0,5 - 9 PLN
    0,3 - 7 PLN

drogo....ale w Warszawie na Perłę (laną) się nie natknąłem.
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
    dadek
    Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
    2025-02-12, 02:28
  • pebejot
    Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
    pebejot
    Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
    Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
    Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
    2025-01-04, 11:17
  • ART
    Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
    ART
    Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
    2024-03-24, 13:22
  • dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...