...ale właśnie, przynajmniej tym razem mój ulubiony konstancin się obronił. dawne po prostu pyszne. wypiłem z dużą przyjemnością. w mecie mi się podoba, ale to nie jest zwykły bar. w związku z letnim oparasolowaniem pojawiła się obsługa kelnerska. też jestem za lżejszym piwem na lato. i w ogóle.
Foksal 21, Meta
Collapse
X
-
Po Konstancinie nie ma już nawet wspomnienia. A szkoda bo Dawne świetnie komponowało się z klimatem tej knajpki. Zaprzedali się Carlsbergowi. Byłęm ostatnio i z zastałęm z nalewaka chyba Kasztelana + butelka Kaszt niepaster i Okocimie w tym pszeniczny, czyli nic ciekawego. R.I.P.Comment
-
knajpa tak naprawdę nie warta odwiedzenia,a teraz, jak Konstancin został zastąpiony Carlsztelanem wolę podejść kilkanaście kroków do Windygo. Kilka skrzynek po Pepsi, menu pseudo-peerelowskie i bandyckie ceny - no cóż - pomysł dobry, wykonanie fatalne...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Kolejny lokalik z długą historią... Był tu kiedyś lokal gastronomiczny z takim babcinym wystrojem, z wernisarzami artystów plastyków i muzyków. Piwnie była tragedia, bo lany Żywiec, ale z butelki bywały piwa z Piwojada. Podczas ostatniej wędrówki po mieście nogi mnie znów tu zaniosły....
-
Channel: Kraków
2022-08-03, 09:26 -
-
Pierwszy od bardzo dawna piwny lokal na poznańskiej Wildzie. Według FB w ofercie marki Fortuna - Miłosław - Komes, według informacji nieoficjalnych od dzisiaj także Nieczajna.
Jutro inspekcja. Kibicuję, mimo, że ceny widoczne na zdjęciach trochę mrożą: https://www.facebook.com/MetaPoznan/-
Channel: Wielkopolskie
2021-11-04, 14:35 -
-
Bardzo duże zaskoczenie, sklep ogólnospożywczy w niewielkim mieście na Mazurach a w asortymencie:
z 15 rodzajów Pinty, Piwoteka, Brokreacja, Trzech Kumpli, Rockmill, Deer Bear, Birbant, Raduga, Jana, Kraftwerk, Nepomucen plus regionalne (Mazurski, Kormoran).
I nie tylko apa/aipa,...-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Bardzo ciekawy browar restauracyjny, znajdujący się nieco na uboczu na zachód od ścisłego centrum i wielkiego zgiełku turystycznego Lizbony.
Browar istnieje od 2016 roku i niedawno hucznie świętował swoje 7-mio lecie.
Niepozorne wejście i chaotyczny, lecz swojski ogródek z prostymi...-
Channel: Portugalia
2023-09-21, 20:11 -
-
Petrovice, to maluteńka wioska leząca nieopodal Czeskich Budziejowic. Właśnie tam w wyremontowanym gospodarstwie w marcu zeszłego roku, w nowopowstałym, małym, klimatycznym browarku uwarzono pierwsze warki pysznego piwka.
Pięknie odremontowane stodoły, stajnie...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment