Foksal 21, Meta

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1312

...ale właśnie, przynajmniej tym razem mój ulubiony konstancin się obronił. dawne po prostu pyszne. wypiłem z dużą przyjemnością. w mecie mi się podoba, ale to nie jest zwykły bar. w związku z letnim oparasolowaniem pojawiła się obsługa kelnerska. też jestem za lżejszym piwem na lato. i w ogóle.
    veni, emi, bibi

Comment

• funky83
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2009.07
      • 136

Po Konstancinie nie ma już nawet wspomnienia. A szkoda bo Dawne świetnie komponowało się z klimatem tej knajpki. Zaprzedali się Carlsbergowi. Byłęm ostatnio i z zastałęm z nalewaka chyba Kasztelana + butelka Kaszt niepaster i Okocimie w tym pszeniczny, czyli nic ciekawego. R.I.P.

Comment

• HubertJ
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.05
        • 189

Uuuuu, chyba strzelili sobie w kolano. To piwo idealnie komponowało się z klimatem knajpy.
        Szkoda, jeszcze w sierpniu piłem tam Dawne...

Comment

• petrus33
          Gość
          • 2008.01
          • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika funky83 Wyświetlenie odpowiedzi
          Po Konstancinie nie ma już nawet wspomnienia
          A i tak nikt się nie kapnie, bo większość wyznaje pogląd....Panie, piwo to piwo !!....a jakie to nie ma znaczenia

Comment

• Piecia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.02
            • 3312

knajpa tak naprawdę nie warta odwiedzenia,a teraz, jak Konstancin został zastąpiony Carlsztelanem wolę podejść kilkanaście kroków do Windygo. Kilka skrzynek po Pepsi, menu pseudo-peerelowskie i bandyckie ceny - no cóż - pomysł dobry, wykonanie fatalne...
            Koniec i bomba,
            Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Przetwarzanie...
            X