Czy promocja z trzecim piwem za 1zł nadal obowiązuje?
Konwiktorska 6 (stadion Polonii), Czarna Koszula
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziKelner cały czas zagadywał, żartował, ogólnie trzymał fason, trochę porozmawialiśmy o piwie, pytał się nawet czy jesteśmy z browar.bizu
Comment
-
-
promocja z 3cim piwem za 1 zł obowiązuje, ale.... od 19.00 byłem w tygodniu, około 17 - planowaliśmy z kumplem załapac się na promocję, Szef poinformował, że promocja jest od 19 (minus), o rzeczonej godzinie jednak piwa już nie było - żadnego - ani z beczki ani z butli (drugi minus), jednak Szef wiedząc, że kończy się ostatnia beczka sam zaproponował nam po piwie (wyszły 3 piwa na 2 osoby), nalewa nam i dalej piwa nie ma (duży plus )Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Chyba jedyne normalne miejsce w Warszawie. Piwo po 6 złotych. Dobre. W samym Centrum miasta. Czyli mozna, wystarczy ograniczyć swoją chciwość.
U mnie i Baszta i Butelki przegrają z ich piwem po paskarskich cenach."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pan Paweł obiecuje, że Lubuskie pojawi się w połowie maja, a może i ogródek znów uda się zrobić trochę większy, bo póki co są tylko dwie ławy.
Konstancin dostarczył nowe parasole, wg mnie o wiele brzydsze niż poprzednie. Tamte swą jasną kolorystyką idealnie pasowąły do budynku i poza tym miały klasę. Obecne czerwone parasole z napisem "Mazowieckie" to powrót do lat 90-tych. Poza tym gdzie się podziało logo browaru
W samym Mazowieckim najbardziej przypasowała mi kremowa piana i ładne wizualnie bąbelki. Smak do przyjęcia, choć już drugie po prostu nie smakowało...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Dzisiaj Mazowieckie było naprawdę wyborne. O ile w butelce to piwo ostatnio niespecjalnie mi smakuje o tyle beczkowe dało radę.
Jak zwykle z panem Pawłem da się pogadać nie tylko o wzlotach i upadkach stołecznego klubu piłkarskiegoNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Comment