Krakowskie Przedmieście 13, Bistro 24

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1313

przypominam rwetes, który podniósł się, gdy na to samo narzekał właściciel malinki. tam też wkrótce później konstancińskie piwo znikło z nalewaka, no ale wtedy było znacznie lepsze, więc i krzywda większa.
    veni, emi, bibi

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • e-prezes
      ul. Rajska 6/2a, Świat Piwa Beer Shop & Bistro
      e-prezes
      Choć właściwie powinno być beer shop & pub... Nic nie jadłem tam, więc może coś przeoczyłem.

Nie wiem od kiedy, ale jak już tu wspominałem lokal się przeniósł i rozszerzył swoją działalność także o wyszynk. Nie tylko zakupione w sklepie butelki, ale także lane piwa - 8...
      2022-06-29, 19:40
    • e-prezes
      Lublin, Krakowskie Przedmieście 7, Browar Lublin
      e-prezes
      Lokal usytuowany przy deptaku miasta, z własnym ogródkiem na zewnątrz. W środku dość ciasna sala przy barze, a obok warzelnia równie ciasno wciśnięta przy wejściu oraz dwie sale na górnych piętrach dla zamkniętych imprez. Na barze 6 nalewaków, z czego tylko 4 podpięte: AIPA, american...
      2017-06-12, 10:22
    • pebejot
      Gielniów, Piłsudskiego 97, Browar Rzemieślniczy Mnich Gielniowski (Ostoja Huzara)
      pebejot
      Jeden z najbardziej tajemniczych Polskich browarów, który można zaliczyć do kategorii restauracyjnych działa od 2020 roku.
      Browar jest zlokalizowany na zupełnym odludziu we wsi Gielniów przy drodze krajowej nr 12.
      Znajduje się tutaj stacja benzynowa o nazwie "Huzar", parking...
      2021-12-07, 16:40
    • Pankracy
      Bełchatów, Józefa Piłsudskiego 9, Cappello pizza & burger
      Pankracy
      Filia piotrkowskiego lokalu. Powstała na jesieni 2020 roku.
      Podobnie jak w mateczniku jest nalewak. Na kranie (przed lockdownem) pojawiały się piwa z Browar Jan Olbracht Rzemieślniczy.
      2021-01-10, 12:18
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...