Mała kawiarnia z fajnym kilku stoliczkowym ogródkiem na jednej z fajniejszych uliczek Warszawy. Do picia z beczki Blanche de Namur oraz Delirium Tremens. Cen komentował nie będę - 11 PLN za 0,3. Są Happy Hours - od 17-19, pon-pt, 0,3 kosztuje 9 PLN.
Kubusia Puchatka 8, Wiatraki
Collapse
X
-
Przyjemne miejsce, choc minusy przysłaniają chyba plusy. Ceny są rzeczywiście zaporowe. Inna sprawa, że tych piw z beczki w innym miejscu nie uświadczysz chyba nigdzie w Warszawie...
Nie podoba mi sie to, że na górze nie ma muzyki. Po prostu, mówią, że na górze muzyki nie puszczają. Zdarza się też baaaaardzo flegmatyczna obsługa. -
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
-
Channel: Belgia
-
-
Wersja dla leniwych:
Ludzie kochani poszukuję piwka Delirium Tremens - potrzebna mi jedna buteleczka.
Jezeli ktos widział takowe we wrocławiu to porszę o namiar na sklep
Wersja długa:
Wymysliłem dla swojej kobiety fajny prezent:
Bedąc...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Pub "Delirium tremens" w Brukseli w okolicach starówki - dwa poziomy, po 24 pipy beczkowych piw belgijskich, w karcie ponad 200 piw (także jakieś 2 koncerniaki z PL). Poniżej fotki z wizyty w lutym br....
-
Channel: Belgia
-
-
Waikiki to znana ca całym świecie słynna plaża, oraz dzielnica miasta Honolulu.
Taką nazwę nosi też browar restauracyjny, znajdujący się w dawnej przemysłowej dzielnicy Honolulu, gdzie aktualnie budowane są wielokondygnacyjne apartamentowce.
Okolica to także zagłębie orientalnych...-
Channel: USA
2022-11-11, 13:51 -
-
Taką ze słonikiem
DAMSKĄ(!) Kolor nie ma znaczenia (koszulki - nie słonika). Jeżeli ktoś wie jak taką zdobyć proszę o oddzew.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment