Inżynierska 1, Winowajca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1324

Inżynierska 1, Winowajca

niby bardziej chwalą się winami, niemniej mają laną łomżę za sześć. coś tam chyba też w butelkach było ale nie pomnę. wnętrze sympatyczne, można sobie obejrzeć tu. obecnie przed knajpą wystawiony jest stoliczek. niestety, mieszkańcy kamienicy mogą coś wylać/wysypać przez okno. nie, żeby na złość, tylko tak normalnie, jak w czasach rynsztoków. wczoraj pani wytrzepywała jakieś resztki mącznego ciasta. niby nic, a cieszy. a obok sklep i młodzież miejscowa, która raczy się sklepowym piwem. kolejna fajoska knajpa na pradze.
    veni, emi, bibi
  • tfur
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.05
    • 1324

wczoraj ta łomża strasznie mnie w ząbki kłuła. po prostu z trudem szło to piwo pić. nie było skwaśniałe czy zatęchłe. po prostu - niesmaczne. poza tym w knajpie nadal miło.
    veni, emi, bibi

Comment

• tfur
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2006.05
      • 1324

kolejna wizyta wypadła udanie. piwo nadal po 6 zł. zupełny czilaut i przyjemny pobyt w weekend po północy. w pobliżu nie ma chyba tak taniego knajpianego piwa.
      veni, emi, bibi

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
        dadek
        Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
        2024-09-17, 00:54
      • Niyaki
        [Pytanie] Praca inżynierska
        Niyaki
        Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
        2019-11-06, 20:40
      • Javox
        Niechanowo, Gnieźnieńskie Pils
        Javox
        Ekstrakt 12*, alko 5.0%
        Chmiele: Tettnanger i Hersbrucker.

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
        Lacing - nie za dużo.
        Gaz - coś niżej średniej.
        Barwa - zamglony żółty, jasne złoto.
        Aromat - nieco piwniczne, gorzkawa zbożowość,...
        2025-03-19, 18:13
      • ART
        Zarzecze ?, [Funky Fluid] Game Over Warp
        ART
        Game over Warp od Funky Fluid ,

Vermont ipa 16/6,5 citra el dorado mosaic

Można wypić, niby wszystko jest, ale nuda panie....
        2025-03-14, 11:27
      • ART
        Projekt zmian w ustawie o wychowaniu w trzeźwości
        ART
        Wygląda na to że czeka nas kolejna rewolucja, tym razem promocyjna i opakowaniowa (etykietowa). Etykiety z randomowymi szlaczkami powinny się obronić
        No i blady strach pada na blogerkę piwną.

Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:

...
        2025-03-13, 12:10
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...