niby bardziej chwalą się winami, niemniej mają laną łomżę za sześć. coś tam chyba też w butelkach było ale nie pomnę. wnętrze sympatyczne, można sobie obejrzeć tu. obecnie przed knajpą wystawiony jest stoliczek. niestety, mieszkańcy kamienicy mogą coś wylać/wysypać przez okno. nie, żeby na złość, tylko tak normalnie, jak w czasach rynsztoków. wczoraj pani wytrzepywała jakieś resztki mącznego ciasta. niby nic, a cieszy. a obok sklep i młodzież miejscowa, która raczy się sklepowym piwem. kolejna fajoska knajpa na pradze.
Inżynierska 1, Winowajca
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
-
Channel: Belgia
-
-
Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Ekstrakt 12*, alko 5.0%
Chmiele: Tettnanger i Hersbrucker.
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - coś niżej średniej.
Barwa - zamglony żółty, jasne złoto.
Aromat - nieco piwniczne, gorzkawa zbożowość,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-03-19, 18:13 -
-
Game over Warp od Funky Fluid ,
Vermont ipa 16/6,5 citra el dorado mosaic
Można wypić, niby wszystko jest, ale nuda panie....-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-03-14, 11:27 -
-
Wygląda na to że czeka nas kolejna rewolucja, tym razem promocyjna i opakowaniowa (etykietowa). Etykiety z randomowymi szlaczkami powinny się obronić
No i blady strach pada na blogerkę piwną.
Dawid Siedlecki z Browar Paragraf melduje z frontu:
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment