Ile macie jeszcze na stanie IPA Kocour? Jeżeli zbliż się ku końcowi czy możecie odstawić mi z 6 buteleczek wpadnę po nie po pracy czyli około 16.45. Aha piszę to ja gościu od termosa.
Pozdrawiam
We wtorek 12 kwietnia Czeska Baszta będzie czynna od godz.18.30.
Zapraszamy na nową dostawę czeskich z beczki i butelkowych.
Będą nowości.
Czeska Baszta
Za kilka godzin pojawi się informacja jak w poście nr 184?
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Niestety zawód! Czeska Baszta była dziś ok. 18:50 zaryglowana na cztery spusty! Mało poważne podejście do informowania, bądź co bądź, stałych klientów o zmianach w godzinach otwarcia lokalu. Na drzwiach wisiała kartka z informację, że lokal będzie otwarty od 18:30! Na szczęście uratowała nas Czarna Koszula z pysznym i świeżym Mazowieckim (6zł/0,5l).
Niestety zawód! Czeska Baszta była dziś ok. 18:50 zaryglowana na cztery spusty! Mało poważne podejście do informowania, bądź co bądź, stałych klientów o zmianach w godzinach otwarcia lokalu. Na drzwiach wisiała kartka z informację, że lokal będzie otwarty od 18:30! Na szczęście uratowała nas Czarna Koszula z pysznym i świeżym Mazowieckim (6zł/0,5l).
żeby nie wyszło na to, że nie ma zadowolonych, napiszę, że ja nie miewam kłopotów z wejściem, a z lanym czeskim piwkiem nasze, niestety, rzadko mogą konkurować. nie warto więc wytaczać ciężkich dział i pisać o braku szacunku, zanim się konkretnej przyczyny kłopotów nie dojdzie. ale wiadomo - nikt nie lubi całować klamki (he, he).
Comment