Mnie wyskość kaucji też nie przeraża bo jest śmieszna, nie - jest normalna. Mnie po prostu śmieszy pobieranie kaucji za piwo kupowane w jakiejkolwiek knajpie. Akurat kupowalem pardubickiego portera - 11 zł, do tego "jeszcze kaucja 50 gr". To jest dla mnie śmieszne. Niech to piwo kosztuje i 12 zł, wziąlbym i kupił, tylko niech się nie ośmieszają z tą kaucją bo jak później oddam butelkę nie mając paragonu i bez etykiety (bo zawsze odklejam).
I chyba o to chodzi w wyrażaniu swoich opinii, że te, piszą osoby o odmiennym podejściu do lokalu. Ty opisujesz je pod swoim kątem, swoich gustów i oczekiwań, ja pod swoim kątem, swoich gustów i oczekiwań. To, że są rozbieżne, nie znaczy, ze ta druga osoba już "jeździ" po knajpie.
I chyba o to chodzi w wyrażaniu swoich opinii, że te, piszą osoby o odmiennym podejściu do lokalu. Ty opisujesz je pod swoim kątem, swoich gustów i oczekiwań, ja pod swoim kątem, swoich gustów i oczekiwań. To, że są rozbieżne, nie znaczy, ze ta druga osoba już "jeździ" po knajpie.
Comment