1986/75 000km
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
1979 -19500 km2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi46000 km przebiegu ? To prawie nówka2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Comment
-
-
Trochę zaniedbana, konkursami dotyczącymi naszej Skody, lista piw beczkowych przedstawia się następująco:
Poutnik 12° Světlý Ležák
Skřečoňský žabák 11° Světlý Ležák
Skřečoňský žabák 21° Porter
Podklášterní pivovar Třebíč - Cornel Single Malt Ale 12°
Podklášterní pivovar Třebíč - Cornel Red Ale 12°
Na podpięcie czekają:
Ferdinand 13° Sedm Kulí Polotmavý Speciál
Podklášterní pivovar Třebíč - Cornel India Pale Ale 14°
a w lodówkach dostawa zupełnie nowych piw butelkach PET z czeskich minibrowarów.
Zapraszamy,
Comment
-
-
Škoda 120L Czeskiej Baszty
I oto zdjęcia naszej ślicznotki!
Myślimy, że prezentuje się okazale.
Czas więc na ostatni konkurs, nr 5 - wymyślcie imię/nazwę dla naszej Škody oraz poddajcie nam pomysły na jej przeznaczenie/metamorfozę w kierunku... .
Nagrodą będzie 10 piw butelkowych gratis 0,5l za imię/nazwę oraz kolejne 10 piw butelkowych gratis 0,5l za pomysł na jej przeznaczenie.
Mogą wygrać 2 osoby rozdzielnie (za imię i oddzielnie za pomysł) lub jedna (za obie odpowiedzi).
Pomysły/propozycje nagrodzonych osób będą przez nas z premedytacją wykorzystane!
Zastrzegamy sobie jednak możliwość nie rozstrzygnięcia tego konkursu w przypadku, gdyby żadna odpowiedź nie przypadła Nam do gustu lub dublowała się z naszymi koncepcjami.
Czas na burzę mózgów!
Comment
-
-
Imię: Pivoňka
Przeznaczenie - doczepić rollbar na przyczepcePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Jak baszta to rozbójnicy, jak rozbójnicy to Rumcajs, a jak Rumcajs to ...
Halszka
Ja bym nie przerabiał, tylko na żółte tablice zarejestrował - szkoda takiego przebiegu na przeróbki...
Do przeróbek bym kupił inny egzemplarz.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dajcie jeszcze jakieś fotki wnętrza, proszębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ceśka
Ceśka Baśka
Ceśka Baśtka2800 nowe piwa opisałem na forum
Comment
-
-
Desítka. Przeznaczenie reklama Czeskiej Baszty.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment