Właściciele pokazali, że jak się chce to można. My pokazaliśmy, że jak było można to i klient się znajdzie
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziCi którzy byli na prapremierze, zachwyceni atmosferą nie pamiętają chyba, że na początku nie było to takie oczywiste.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Byłem wczoraj, piłem Krakonosa 11, Polickę Zavis, Avara i Klastera. Najmniej mi smakował ten ostatni, reszta bardzo smaczna. Krakonos o charakterystycznym dla siebie chmielowym aromacie, Policka smakowała jak lepsza wersja Naturalnego z Gościszewa (bardzo fajnie zaznaczona zbożowość), a Avar z kolei okazał się przyjemnie ciastkowy. Istna feria smaków i zapachów. Ludzi dopisało, może lokal nie pękał w szwach, ale pustek nie było, co cieszy. Hermelin bardzo smaczny, ostrą papryczkę polecam jedynie odważnym. Wystrój ok, bezpretensjonalny, w środku trochę zimno, ale do zniesienia.
Moja druga wizyta i na pewno nie ostatnia. Czekam na nowinki na cepu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedzi...a można prosić o małą podpowiedź: jak dojechać (najlepiej bez przesiadek) do Czeskiej Baszty z Pól Mokotowskich?
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziLitości... www.jakdojade.pl"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marowar Wyświetlenie odpowiedziMili Panowie - czy ktoś widział tam browar Radegast? Czołem!Last edited by abernacka; 2011-02-08, 20:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziRzecz nie do wykonania! Po co Sab Miller miałby przenosić produkcję z Nošovic do Warszawy?
Głowy sobie uciąć nie dam, ale dla desperatów chyba w lodówce butle tegoż napoju były....Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziGłowy sobie uciąć nie dam, ale dla desperatów chyba w lodówce butle tegoż napoju były....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTo w końcu piwo czy browar?! Jak dla mnie są to dwie różne rzeczy.
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment