Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
Wyświetlenie odpowiedzi
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZ wielką przyjemnością Chciaż nie wiem, ze zgredem?
powiedzmy, że stawiamKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
powiedz tylko kiedy a przybędęZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Proszę się trzymać tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta Wyświetlenie odpowiedziNa kiju obecnie mamy Janacka Extra 12 oraz Svijanskiego Rytira.
Comment
-
-
Witam,
Piecia - dziękuję za odpowiedź. Dziś zajrzę aby sprawdzić Radegasta. Dziękuję również za poprawienie - to musi bardzo boleć - taki niedouczony amator browaru Czołem!
ps
Czy w sobotnie popołudnie będzie szansa wbić większą grupą? Będziemy po połówce komandosa i zapewne spragnieni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedziA Rytir smakował niczym mój domowy pils dosładzany miodem...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
No właśnie, co z tym Rytirem? Albo to nie był Rytir ze Svijan, albo piwo było utlenione. Witnica tak kiedyś smakowała miodkiem, a nie powinna.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment