Działa już TV? Dałoby radę w czwartek obejrzeć jak meczyk Braga - Lech? W TV4 albo Polsat Sport.
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Czeskabaszta ma tylko opcję dopisywania postów, bez możliwości czytaniaComment
-
Wybrałem się dzisiaj. Ponieważ nie ma strony, ani żadnego telefonu kontaktowego poszedłem na ślepo, mój błąd, bo niestety większą grupą. Na miejscu informacja, że dziś lokal otwarty od 18:30. Więc przeszliśmy się na ciemne pszeniczne do Powiśla. Jednak i później, 19:30-20 drzwi były zamknięte. Dodam jeszcze, że na zewnątrz nie jest dziś ciepło.Comment
-
Wybrałem się dzisiaj. Ponieważ nie ma strony, ani żadnego telefonu kontaktowego poszedłem na ślepo, mój błąd, bo niestety większą grupą. Na miejscu informacja, że dziś lokal otwarty od 18:30. Więc przeszliśmy się na ciemne pszeniczne do Powiśla. Jednak i później, 19:30-20 drzwi były zamknięte. Dodam jeszcze, że na zewnątrz nie jest dziś ciepło.
Wracając do meritum: to już drugi - po Klossie - taki przypadek... co do TV w sobotę był wyłączony...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Knajpa nazywa się Warszawa Powiśle, jest jakieś 100 metrów dalej, w dawnej modernistycznej kasie PKP. http://powisle.blog.pl/ Mają zestaw Ciechanów, parę piw w butelkach, których nie kojarzę, a obsługa nie ma o nich pojęcia, a z kija właśnie jasny i ciemny pszeniczniak Tucher. Ten drugi bardzo dobry (jasne nieco wodniste), choć cena to 12 zł :-( To samo, sądząc po zdjęciach, w RazMaTazz http://razzmatazz.pl/ , ale nie próbowałem, będę tam w czwartek :-)Comment
-
Ja również wczoraj pocałowałem klamkę.
Swoją drogą tydzień temu ktoś zamieścił na Facebooku prośbę o podanie numeru telefonu. Pozostaje bez odpowiedzi.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Szajse, no to ja się zastanawiam, czy iść tam dziś po fajrancie.Comment
-
Witamy,
Niestety wczoraj (wtorek) z powodów rodzinnych nie doszło do otwarcia Czeskiej Baszty.
Bardzo serdecznie przepraszamy osoby, które pofatygowały się do Nas tego dnia i zastały zamknięte drzwi.
Dla tych Państwa przy następnej wizycie u Nas piwo z rabatem
Pozdrawiamy i zapraszamy,
Czeska BasztaComment
-
Proponuje podawać takie info w tym wątku.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Witamy,
Na kiju obecnie:
Cerna Hora Kern Polotmave 10
Velkopopovicky Kozel Svetly 10
Svijansky Rytir 12
Zapraszamy,
Czeska BasztaComment
-
Witamy,
Ważna informacja.
Mail kontaktowy do Czeskiej Baszty:
pub@czeskabaszta.pl
Rezerwacje proszę przesyłać mailowo, będą potwierdzane zwrotnie także e-mailem.
Proszę w treści maila podawać imię i nazwisko, dane kontaktowe, ilość osób, datę i godzinę rezerwacji.
Rezerwacje możliwe w dniach wtorek-czwartek oraz w niedzielę.
W puli dostępne 2 ławy (każda po 6-8 osób) oraz 3 stoliki (2-osobowe).
O przyjęciu rezerwacji decyduje kolejność zgłoszeń.
Pozdrawiamy,
Czeska BasztaComment
-
Ps.
Rezerwacje proszę przesyłać na dzień przed planowanym przybyciem, do godz.18-ej.
Czeska BasztaComment