Zaraz... czegoś tu nie kumam. Dlaczego nie można dokonać rezerwacji na dni, w których najciężej jest zdobyć wolne miejsce/stolik?
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Żeby przez pół dnia stoliki nie stały puste...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziŻeby przez pół dnia stoliki nie stały puste...
Comment
-
-
No coś podobnego!? A co to za problem wykorzystać te wolne siedziska? Dziwne zwyczaje w tej stolicy. Nie spotkałem się z takim problemem, a dość często zajmowałem zarezerwowany stolik w gdańskiej Degustatorni, zwłaszcza gdy godzina rezerwacji była odległa. Po prostu mam swoje ulubione miejsce i je właśnie zajmuje
PS - teraz dopiero zrozumiałem, że to dotyczyło czeskiej stolicyLast edited by Pendragon; 2011-02-17, 16:46.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nieśmiały klient zrezygnuje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Rezerwacje powinny być od określonej godziny i po kłopocie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marowar Wyświetlenie odpowiedzi...
Leona - na tygodniu powinna być od 15:00...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta Wyświetlenie odpowiedziWitamy,
Na kiju obecnie:
Cerna Hora Kamelot 12
Krakonos Svetly Lezak 11
Konicek Grosak Polotmave Kvasnicove 14
Zapraszamy,
Czeska Baszta
Ale niestety vikend mocno pracujący dość niespodziewanie.
Myślę, że jeszcze w niedalekiej przyszłości przywieziecie beczkę konickoveho. Najlepiej Ryzaka! Nie zrażajcie się jego oryginalnością - to po prostu wyśmienite Pivo.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Dlaczego w piątki i soboty tylko do 24? Tramwaje się awanturują, że nie mogą spać?
Ostatnio odwiedziłem to bardzo miłe miejsce w piątek, i już ok.23:30 usłyszałem, że właśnie przyjmują ostatnie zamówienie. Bardzo dziwne, bo zapewne zostalibyśmy jeszcze długo smakując różnych czeskich specyfików.. Musieliśmy przenieść się gdzie indziej - do Kwadratu na Poznańskiej (lokal na parterze budynku mieszkalnego, a czynny co najmniej do 3ej, mimo, że tłumów nie było, podobnie jak w Czeskiej baszcie)
Comment
-
Comment