Piwo Hukvaldska bardzo dobre w kategorii kvasnicove. Nie moge się zgodzić, że tak - owocowo i drożdżowo -ma smakować "rasowy" Bohemian Pilsner. Mnie bardziej przypadł do gustu stylowy Pater z Cernej Hory. Ale ogólnie miejsce jest super - degustację doskonałych piw mozna urozmaicić interesującą dyskusją światopoglądową z właścicielami.
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziPiwo Hukvaldska bardzo dobre w kategorii kvasnicove. Nie moge się zgodzić, że tak - owocowo i drożdżowo -ma smakować "rasowy" Bohemian Pilsner. Mnie bardziej przypadł do gustu stylowy Pater z Cernej Hory.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo cóż, ja już owoców i drożdży nie wyczułem, zamiast tego zwróciłem uwagę na intensywną, przyjemną goryczkę, której do tej pory nie było w hukvaldskich wyrobach."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTak przy okazji, bo nie zapytałem na miejscu - sprzedajecie na wynos?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziTylko doliczają za butelkę.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziTo żart?
Comment
-
Comment