Qasek dokładnie bardzo mi smakował Kvasar też był swoją drogą, dziękuje pięknie
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Witam,
Dla przypomnienia godziny otwarcia:
pn nieczynne
wt-czw 16-23
pt-sob 16-24
nd 16-23
Śmiało, mamy "pomocną dłoń" za barem i wszystkie dni oraz godziny są aktualne.
W przyszłym tygodniu wyjazd do Czech po nowe piwa, a w tym tygodniu natraficie na beczki z Cernej Hory, Vojkovic, Ostravy i Vsetina.
Zapraszamy,
Czeska Baszta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Dla przypomnienia godziny otwarcia:
pn nieczynne
wt-czw 16-23
pt-sob 16-24
nd 16-23
Śmiało, mamy "pomocną dłoń" za barem i wszystkie dni oraz godziny są aktualne.
W przyszłym tygodniu wyjazd do Czech po nowe piwa, a w tym tygodniu natraficie na beczki z Cernej Hory, Vojkovic, Ostravy i Vsetina.
Zapraszamy,
Czeska BasztaKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Byłem w zeszłym tygodniu w Czeskiej Baszcie dwa dni pod rząd z okazji poweselnego zajazdu do Warszawy w drodze ze wschodu do domu. Bardzo mi się podobało. W ciągu dwóch dni posmakowałem pięciu różnych piw z kija. Wszystkie były pyszne. Wśród nich znalazłem chyba absolutne rarytasy, m.in. Garazmistra (nie wiem, gdzie jakie znaki powinienem wstawiać ) i jasną niefiltrowaną dwunastkę z Valaska. Szkoda, że w Gdańsku nie ma Waszej filii, choćby z piwami niemieckimi (myślę, że do granicy nawet bliżej, niż z Warszawy do Czech).
Specyficzny, domowy klimat tego pubu przypadł mi do gustu. Nienachalna czeska muzyka też tam pasowała i pozwalała spokojnie pogadać przy piwie ze znajomymi niewidzianymi od bardzo dawna Jedynym minusem była straszna duchota w całym lokalu. Nie wiem, czy da się coś z tym zrobić. Może zainwestować w klimatyzator, choćby taki, jak w gdańskiej Degustatoni? W zimie zapewne jest bardzo przytulnie, ale teraz człowiek się gotuje. Mnie to już nie pomoże, ale może chociaż stali warszawscy goście na tym skorzystają?
Tak czy inaczej, na pewno podczas następnej wizyty w stolicy zawitam do Czeskiej Baszty.
P.S. Rzeczywiście trudno do Was trafić. Może jakaś strzałka pokazująca kierunek od przystanku Most Poniatowski?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziW zimie zapewne jest bardzo przytulnie...
Comment
-
-
Och, to jest to w takim razie jedno z tych miejsc, kiedy zawsze jest źle, niezależnie od pory roku! Fantastycznie
Ja należę do tych osób, które nie znoszą upałów i duchoty, dlatego kuszące wydaje się to skwierczące zimno w zimie! Muszę się do stolicy wybrać w lutym! Przywioze ze sobą farelkę dla Współbiesiadników
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWczoraj troszku kulawo... Jedno piwo z kija, zakąski "brak", w lodówach wiatr się gonił, nawet Kofola wyszła... Dobrze, że chociaż kibel nie był zapchany .bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment