Wydawało mi się, że są specjalne strony, gdzie można bezkarnie wrzucać zdjęcia, z abonamentem tylko za jakieś większe ilości. Kiedyś nawet korzystałem, już nie pamiętam z której.
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziZnowu o Was piszą...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziW stołecznej "Co jest grane".
dzięki
Comment
-
-
Witamy,
No i wreszcie 2 urodziny Czeskiej Baszty się rozpoczęły.
"Rozkład jazdy" na dzisiaj jest taki:
Pivovarsky Dvur Zvikov 12 Zlata Labut Svetly Lezak - premiera
Pivovarsky Dvur Chyne u Prahy 13 Ale - premiera
Konicek 12 Vranik Tmavy Lezak
Poutnik 12 Svetly Lezak Horky
Rychnov n.Kneznou 11 Kastan Polotmavy Lezak
Kocour 14 India Pale Ale
Vyskovsky 14 General Svetly Special
Kolejność podpinania będzie spontaniczna.
Wśród wymienionych beczek znajduje się niespodzianka - gratisowa beczka urodzinowa.
Do zobaczenia,
Czeska Baszta
Comment
-
-
Jest dobrzeTen klimat to co lubię Szkoda, że musiałem się szybko zmywać po babcię z Igorem. Chętnie bym wrócił i kompletnie nie kumam jak można było dzisiaj wybierać PDSL"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ja tam sobie wybrałem z premedytacją domowe pielesze, a nie jakiś PDSL
P.S. Przepraszam, za trudne słowo na pbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No i już po urodzinach!
Dziękujemy wszystkim obecnym za obecność...tym co nie byli za pamięć i może gdzieś tam indziej za kufelek w intencji CzB.
Zabawa rozkręcała się z minuty na minutę, nie wiedzieliśmy, że Czeska Baszta może służyć również za dyskotekę.
Urodzinowa beczka ale i ALE, torty w parze z tuzemakiem i tłum niepomierny.
Puszkowe pakiety promocyjne (z sokiem) jednak też się rozeszły (niektórych wstrząsały potem do końca dnia)
Było dzięki Wam jak zawsze wesoło i niepowtarzalnie.
Serdecznie dziękujemy!
Wracamy do codziennej pracy, a kolejna taka okazja mamy nadzieję już za rok.
Do zobaczenia.
Comment
-
Comment