Weźcie pod uwagę jednak wypowiedź purca. Nie chodziło o dyskusję ale o agresję i zachowanie. Czekam na wypowiedź drugiej strony.
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedzi(...) prawicowych faszystów , (...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziWszystkie lokale poobrażane, trzeba będzie na piwo jeździć poza stolicę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedzi/Polska , muzyka , literatura/sic!/Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta Wyświetlenie odpowiedziWitamy,
W środę 3 lipca od godz. 18.00 zapraszamy ponownie na beczkowe piwo:
Kocour 19 Quarterback Imperial IPA
Do zobaczenia,Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Domyślam się, że uważacie moją reakcję za przesadną - pewnie tak było, zwłaszcza że było to ok.21 po wypiciu czterech , znakomitych zresztą IPA z Trebicia /to mango w zapachu.../.
Jednak jestem przerażony tym, co się obecnie wyprawia w Polsce i tym, jak coraz bezczelniej poczynają sobie różne grupy kiboli i narodowców. Prawie nie ma dnia, żebyśmy nie przeczytali o kolejnym wtargnięciu na uczelnie, pobiciu czy morderstwie , marszu nienawiści, swastykach na murach , terrorze w pociągu - i tak bez końca. Może chociaż piwiarnie powinny być wolne od tego piekła nienawiści? Czy właściciel/barman/ nie powinien odmówić sprzedaży piwa osobnikom wołającym "śmierć czerwonym" ," zajebać Murzynów, pedałów, Żydów , muzułmanów , zwolenników in vitro i aborcji etc." - i zażądać natychmiastowego opuszczenia lokalu? A co będzie jak zamiast jednego narodowca przy barze / jak we wtorek/przyjdzie ich 10 i zaczną terroryzować wszystkich obecnych /tak jak to robią kibole w pociągach i autobusach/? Otóż, Karolu, wiem , co będzie : będzie już za późno.
Czytam, że w PDSLu też mieliśmy wczoraj incydent - raczej na tle chuligańskim niż ideologicznym - polegający na wymuszeniu haraczu. To już nie jest zabawne.
Czeska Baszto , wiecie, że was lubię i zawsze byłem jednym z najwierniejszych klientów, ale
chyba nie chcecie stać się lokalem , gdzie zbierają się skandujący nazistowskie hasła narodowcy , i gdzie nie będzie już miejsca dla ludzi o o poglądach zdroworozsądkowych i umiarkowanych, takich jak ja i pewnie wielu innych.
Comment
-
Comment