Dzięki. Rzeczywiście atrakcyjna, idę
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
No dobrze.
Czas na zmiany!
W kolejce czekają na podpięcie:
Restaurace a pivovar Kohutka - Kohut 12° nefiltrovaný světlý ležák (druga beczka)
Nøgne Ø Blonde 11° (Norwegia) w bardzo atrakcyjnej cenie - premiera w Warszawie, 17 IBU, 4.5% alk., chmiele Northern Brewer, Cascade, East Kent Goldings i Saaz , słód jęczmienny i pszeniczny, belgijskie drożdże.
Zapraszamy,Last edited by czeskabaszta; 2014-04-03, 16:39.
Comment
-
-
Witamy,
W sobotę na podpięcie czekają kolejne beczki, w tym 2 premiery:
Rychnovský Zilvar 10° světlé výčepní
Minipivovar Hostinec Ve Dvoře - Brabčák 14° polotmavý speciál, premiera
oraz w "gościnnym" nalewaku:
Naparbier/HaandBryggeriet (Hiszpania/Norwegia) Eskua Saison - z kminkiem i sokiem z winogron; premiera, pierwsza kolaboracja tych dwóch browarów rzemieślniczych, edycja limitowana.
Zapraszamy,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta Wyświetlenie odpowiedziPremiera - Qásek extra hořký już podpięty, ponadto zapraszamy na beczkową wersję:
Koníček Železník 18° světlý speciál
Polecamy,
Comment
-
-
Marek, jest, już od środy i schodzi - smaczny saison.
Ale to nie Nogne O tylko kolaboracja Naparbier/Haandbryggeriet (Hiszpania/Norwegia).Last edited by czeskabaszta; 2014-04-12, 08:11.
Comment
-
-
-
-
W środę zapraszamy do Czeskiej Baszty nie tylko na wyśmienite czeskie piwo ale także na transmisję meczu finału Pucharu Hiszpanii między Realem Madryt a FC Barcelona.
Początek godz. 21.25. Koniec około 23.15, więc wydłużamy dzisiaj godziny otwarcia lokalu do 23.30...no chyba, że będą dogrywki i karne .
Do zobaczenia,
Czeska Baszta
Comment
-
-
W piątek w Czeskiej Baszcie szykuje się jeszcze jedna premiera.
Na podpięcie czeka:
Pivovar Faltus - Kohout 13° Světlý speciál
Tymczasem wszystkim tym, których nie spotkamy dziś u Nas przy barze, właściciele i pracownicy Czeskiej Baszty pragną życzyć zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy.
Do zobaczenia,Last edited by czeskabaszta; 2014-04-18, 13:03.
Comment
-
Comment