Ja nie rozumiem waszych pretensji. Przecież to jest CZESKA Baszta i klient musi znać swoje (nie pierwsze) miejsce w szeregu
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Uff, wreszcie udało mi się zresetować hasło do browar.biz, bardzo dawno tu nie byłem.
Cóż mam powiedzieć? Nie mam nic na swoją obronę.
Perłyfan z grubsza opisał moje zachowanie tego feralnego dnia, na początku dnia pracy.
Było ono nieprofesjonalne za co przepraszam perłyfana i jego znajomych, bo wydaje mi się, że nie był tego dnia sam w Czeskiej Baszcie tuż po jej otwarciu. Ze swojej strony do przeprosin mogę dorzucić przy następnej wizycie w Baszcie jakiś ciekawy piwny prezent.
Tłumaczyć się nie ma co. Czy to 6 lat pracy w jednym miejscu, czy to brak dłuższego wypoczynku od tej pracy, czy rozdrażnienie rozpoczętą dietą, to wszystko nieistotne.
Teraz, kiedy już nie jesteśmy sami w Warszawie bo jest z 50 innych multitapów rozsianych niemalże po wszystkich dzielnicach miasta a w lecie brzegi Wisły pękają w szwach od "konsumujących", powinno mi tym bardziej zależeć.
W końcu przecież chodzi o to, że nieważne jak o Tobie mówią, ważne żeby mówili...dobrze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziCzeska Baszta po wielomiesięcznych kłopotach się reaktywuje. Mnie to bardzo cieszy.
Comment
-
-
Comment