Emilii Plater 25, Legends
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
-
I co, nic się nie ostało, tylko Żywiec i Heniek?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Jak napisałem, tak zrobiłem.
Menu "brytyjskie" zawiera nie tylko fish&chips, ale - co ętelegętnie zauważył kolega Budvar - okazało się, że chłodnik jest typową, wiosenno-letnią potrawą brytyjską.
Wystrój nie powala, ale jedzenie generalnie smaczne, potrawy dość duże, cenowo - jak na city - daje radę, z kija dwa delikatne, aksamitne ejle. I już!
Comment
Related Topics
Collapse
-
Warszawa, ul. Emilii Plater 25
Restauracja z pubem oraz dwiema salami ( w tym jedna dla niepalących) urządzona w bardzo przyzwoitym guście, w tle przygrywa muzyka bałkańska, zarówno tradycyjna jak i współczesna. Serwują przede wszystkim potrawy kuchni serbskiej ale jak zauważylem...-
Channel: Archiwum
2003-12-07, 01:58 -
-
Tym piwem rozpoczynam nowy sezon dubeltowych koźlaków
A jest to Rauchdoppelbock czyli wędzony dubeltowiec o zaw. 7,5% alk.
Bez pasteryzacji i filtracji.
Aromat - dominują tony wędzenia, pod tym inne słodowe niuanse, przede wszystkim karmelowe
Piana - niewysoka,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Ogródek czynny od 7-22 cały tydzień
W ofercie lane Lubuskie 3.50
Porter 4.40
Butelkowe:Lubuskie 3.50
Celtyckie 4.50
Zielone 4.50
Miodowe 4.50
Po drugiej stronie właścicielka ma sklepik, także butelkowe darujmy sobie.O sklepiku w...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Piwo z beczki Pilsner Urquell, 0,5 l za 8 zł. Menu indyjsko-tajsko-nepalskie, za mało skosztowałem , że całą kuchnię oceniać, ale to co jadłem bardzo mi smakowało. Chyba modny lokal, można mieć pecha ze znalezieniem tam miejsca, widziałem tam nawet jedną dość znaną i urodziwą polską...
-
Channel: Warszawa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment