Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika spyPL
Wyświetlenie odpowiedzi
Emilii Plater 25, Legends
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwosz306 Wyświetlenie odpowiedziSkoro Żywiec jest za 10zł, to aż się boję za ile będą te ale'e...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPrzecież SpyPL napisał, że za 14 pln. Żaden to rarytas, te piwa można dostać w większości "Irishowni" w kraju.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika spyPL Wyświetlenie odpowiedziNa razie mamy trzy miejsca. Mozesz jeszcze jakies polecic? Najlepiej w Wawie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo nie jest pytanie na temat lokalu. Proszę się trzymać tematu.
BTW W ktorym dziale moge zapytac o lokale z alesami?Ostatnia zmiana dokonana przez spyPL; 2011-01-26, 11:58.
Comment
-
-
-
I co, nic się nie ostało, tylko Żywiec i Heniek?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziI co, nic się nie ostało, tylko Żywiec i Heniek?
Jeśli to nie jakaś chwilowa awaria to szkoda, znowu jestesmy na pustyni ale'owej.
Comment
-
-
Jak napisałem, tak zrobiłem .
Menu "brytyjskie" zawiera nie tylko fish&chips, ale - co ętelegętnie zauważył kolega Budvar - okazało się, że chłodnik jest typową, wiosenno-letnią potrawą brytyjską .
Wystrój nie powala, ale jedzenie generalnie smaczne, potrawy dość duże, cenowo - jak na city - daje radę, z kija dwa delikatne, aksamitne ejle . I już!
Comment
-
Comment