Czy coś w związku z tym organizujemy? Bo nie wiem czy wchodzić w temat
Potocka 14/14, Kawa i Chmiel (d. Butelki Zwrotne) [zamknięte]
Collapse
X
-
Panowie spotkania to nie ten dział.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziDziś ma być z beczki Wiśnia w piwie, próbowałem zarezerwować stolik na wieczór bo chciałem wykorzystać kupon i niestety miejsc na dzis brak.
Dziwi mnie natomiast brak miejsc - wczoraj przez cały okres 19-22 było wiele wolnych stolików.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Nie dziwię się, że Ci nie chcieli zrobić rezerwacji: byłem między 21 a 23 to był taki full, że się ledwo dało wejść. Ale Wiśnię w piwie udało mi się wypić (8,50zł) - bardzo smaczna Nie widziałem za bardzo czy nastąpiły jakieś zmiany w lodówce, bo przy barze raczej bardzo tłoczno. Mail do rezerwacji (taki jest na kuponie Grupera): butelkizwrotne@gmail.com .
Comment
-
-
Dziś bardzo miła atmosfera na ogródkach w Butelkach - sporo ludzi i ciekawe doświadczenia z obserwacji wzmocnionego Pana który, niczym na filmikach youtube'a, szedł do domu, tzn. powiedzmy, że szedł, a raczej płynął wywijając fikołki ("IDĘ! NIE IDĘ! A JEDNAK IDĘ!" ) Takie osiedlowe klimaty Poza tym pyszna Wiśnia w piwie z nalewaka, która pod koniec wieczoru się skończyła, ale za chwilę miała być podłączona beczka Irish'a. Niestety musiałem wracać. Z pewnością przyjdę stestować Irish'a jutro lub w sobotę. W kolejce czeka ponoć Miodne z beczki. Podoba mi się ta rotacja Ceny piw lanych: 8 (jasne- Rześkie lub Kormoran), 8,50 inne. Butelki po 10zł, gniewosz koźlak 8zł, podpiwek warmiński 7zł.
Comment
-
Comment