W czwartek z beczki były: Svyturys Extra, Rześkie, Erdinger i Łomża. Zgodnie z tym co mówił właściciel/barman jest szansa także na inne (niż Rześkie ) piwa z Kormorana.
Surowieckiego 10c, Odessa [zamknięte]
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia." -
Namawiałem go na Wiśnię celem szybkiego nabicia sobie kabzy A z poważnych rzeczy ma się pojawić lany Old Speckled Hen.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Udało mi się tam trafić w godzinach lunchu, próbowałem warieniki i pielmieni (b. smaczne).
Miły i b. dobrze zorientowany piwnie właściciel. Stawia na doskonalenie oferty piwnej ze wschodu (Litwa, Ukraina, Rosja itp.) nie chcąc konkurować z Czeską Basztą. Promowałby silniej lokalny Konstancin, ale podobno browarowi nie zależy na dystrybucji piwa w kegachComment
-
W sobotę z nalewaka były Svyturys Extra, Svyturys Baltas, Rześkie i Łomża.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Który? Jasny czy ciemny?
Multitap Crawl
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Był jakiś czas temu. Oznaczenie nalewaka się z tej okazji nie zmieniło więc miałem niespodziankę.
Pewnie to była tylko jedna beczka.
Multitap Crawl
-
A widzisz, trzeba było "pomolestować" właściciela, żeby właśnie takie zamawiał. Zapytam go o to przy najbliższej okazji.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Pojawiła się tablica ze zdjęciami bywalców i obsługi - rzecz którą uwielbiam w swojskich, sąsiedzkich lokalach. Górna półeczka nad regałem z winami została ładnie przystrojona okazami piwnych szkieł i butelek. Właściciel dokłada starań, aby w sezonie zimowym w miejsce ogródka pojawił się ogrzewany namiot.
Do picia z beki BK Rześkie i Łomża Export, pszenica Baltasa wyszła w piątek. Oprócz tego oczywiście pełna lodówa butelkowych.
Jak dobrze mieć takie miejsce blisko domu!Last edited by docent; 2011-09-19, 21:04.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Już raz miałem się tu wpisać, ale komputer mi się zbiesił i zwiesił.
Fajne miejsce dla piwosza. Obszerne ławy w ogródku, niezłe piwo, elastyczne godziny otwarcia. Można sport obejrzeć, a nawet sportu zażyć, biegnąc do knajpy w tę i z powrotem (ja mam kilkanaście minut). Docent, "pomolestuj" właściciela, żeby coś ciekawego zamiast Łomży wstawił, a później daj znać, żeby można było przyjść na gotowe.Comment
-
Nie to jednak nie dla minie - pana w średnim wieku
Jako, że po podwyżkach kontestuję komunikację miejską, to jogging do Odessy z centrum odpada - na półmaratony jestem stanowczo za starybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Z beczki chwilowo tylko Kormoran Jasne 12,5 i Łomża. Duży wybór piw butelkowych m.in. nowa oferta z browaru Neuzelle /pils średni, bock i porter do wypicia, Kartoffelbier dobre/. Bardzo przyjemna atmosfera, pyszne pierogi, bardzo miłe miejsce do posiedzenia w październikowym słońcu. Bardzo sympatyczny właściciel - po moich zachwytach nad Pintą - obiecuje wprowadzić te piwa do oferty. Oby! Ogólnie - miejsce godne polecenia.Comment
Comment