Ręce opadają Mam nadzieje, że właściciele poszukają nowej lokalizacji.
Surowieckiego 10c, Odessa [zamknięte]
Collapse
X
-
Comment
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Podobno chodzi o podwyżkę czynszu o ok.12%, chociaż to nie jest całkiem jasne. Bardzo przykre jest to, że nasi obecni najemcy włożyli sporo kasy w remont tego lokalu i sądzą,że nie ma jak tego odzyskać. A to może im nie pozwolić na otwarcie jakiegoś innego lokalu o podobnym profilu pielmieniowo-pintowym. Wielka szkoda, bo w Warszawie tak miłych i otwartych ludzi spotyka się bardzo, bardzo rzadko.
Byliśmy /Komar, emes i ja/ dzisiaj - wykończyliśmy Atak . Teraz jest Stout i Ale Szycha / to drugie raczej jabłkowy disaster/ - ale niech każdy oceni sam.Comment
-
No tak myślałem - właściciel po prostu ma inny pomysł, stąd Odessa musi zniknąć. Jak wcześniejsze lokale w tym miejscu.
Dobrze, że ekipa ma pomysł na nową lokalizację. A przede wszystkim zapał, bo po takim strzale mogłoby się odechcieć.....
Trzymam kciuki !!Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Jak zamknęła Rybitwę i chwilę odpoczęła, to fizycznie lepiej sie poczula i stwierdziła, że nie ma już sił znowu prowadzić baru - wiem bo spotkaliśmy ją w miejscu po Rybitwie parę lat temu - była z Kaśką i dokarmiała gołębie - bo te tak sie przyzwyczaiły, że mimo braku Rybitwy i tak przylatywały o oczekiwały okruchówLast edited by iron; 2011-12-12, 16:28.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Wrzuciłem na Picase małe fotograficzne podsumowanie naszych grudniowych spotkań przy Pincie. Wszystko co dobre szybko się kończy...a najszybciej kończyły się beczki Ataku ChmieluPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Porfel stanowczo oponujebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment