Źródła mówią, że Atak Chmielu dopiero w grudniu.
Surowieckiego 10c, Odessa [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Obecnie z beczki:
Tucher Pilsener - 7 zł
Tucher Weizen - 8 zł
Raciborskie - 6 zł
Rześkie - 6 zł
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
A nowe Pinty zagościły już w lodówie?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Niestety nie. Są te co były czyli: Odsiecz, Atak, Grodziskie i Czarna.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Tucher Pils 8 st , choć smakuje jakby był chłodniejszy - w środku jest dość zimno. Pszenica dobra w b. dobrej cenie. Raciborskiego nie zmogłem - nieprzyjemna goryczka plus nachalna słodowa słodycz - po Tucherze niepijalne. Świetne 4 Pinty z lodówki .Czekamy na lane!!!
Komary się jakoś nie ujawniły byłem 17-19 - może chodziło o te duże okazy przy barze?
Comment
-
-
Szkoda, że to nie moja strona Warszawy W końcu normalne ceny a nie chciwość jak w Butelkach . Tyle powinno kosztować piwo w lokalu w Warszawie jeżeli leży on poza ulicą Nowy Świat czy Starówką plus może jeszcze samo ścisłe Centrum."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ja byłem wczoraj, mniej więcej między 20 a 22.
Odessa jest warszawskim ewenementem zarówno jeśli chodzi o ceny jak i asortyment a mimo to często jest tam niewielu klientów...
Multitap Crawl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziOdessa jest warszawskim ewenementem zarówno jeśli chodzi o ceny jak i asortyment a mimo to często jest tam niewielu klientów...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Bo to nie tylko sztuka mieć, sztuką też jest sprzedać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Właścicielka twierdzi, że Pinta b. ładnie schodzi /zwłaszcza Odsiecz, Czarna i Atak/. Faktem jest jednak, ze przy mnie 2 panów przy barze popijało cały czas Łomżę i Perłę.
Ja zobowiązuję się wspierać pubową Pintę czy Tuchera przynajmniej raz w tygodniu \ 25 min spaceru \ , do czego namawiam też innych forumiczów z Ursynowa.
Comment
-
-
Najwyraźniej sobotnie spotkanie forumowe było na tyle udane, że efekty są widoczne już dzisiaj.
Z beczki jest zarówno Atak Chmielu jak i Wesołych Świąt. Info podaję za fejsbukiem.
Multitap Crawl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziNajwyraźniej sobotnie spotkanie forumowe było na tyle udane, że efekty są widoczne już dzisiaj.
Z beczki jest zarówno Atak Chmielu jak i Wesołych Świąt. Info podaję za fejsbukiem.Last edited by docent; 2011-12-05, 14:15.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Wrzuciłem Odessę do działu "Lokale z dobrym piwem" na Polskich Minibrowarach. Należy im się za te PINTYPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment