Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Surowieckiego 10c, Odessa [zamknięte]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPrzecież Atak Chmielu też szedł po 9 zł.
Mnie z kolei 15-minutowa odległość Odessy bardzo pasowała, do Baszty ciężej mi się wyrwać, ostatnio chyba z miesiąc temu byłem."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Przy obecnym kursie to już nie 3 zł tylko jakieś 4,30 - 4,50 (25 - 26 Kc).
A przy obecnej ekipie rządowej wkrótce pewnie będzie to 6 zł
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika travel Wyświetlenie odpowiedziJak czytam takie pierdy bezmyślne, to mi piwo przestaje smakować
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziŻą nie czujesz różnicy pomiędzy piwem zupełnie specjalnym warzonym w niewielkich partiach a zwykłym loeżakiem za 9 złotych który w Czechach kosztuje 3 zeta w knajpie najwyżej?
Dla mnie nie ma wielkiej różnicy między 9 zeta za dobrego ejla i 9 zeta za dobre czeskie piwo, póki i jedno, i drugie jest w Polsce - no, w Warszawie - produktem niszowym.
Comment
-
-
Z polityką proszę sobie pójść na inne fora - to jest piwne.Last edited by Maggyk; 2012-02-24, 15:47.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Generalnie i tak ten temat jest do zamknięcia.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Już miałem temat zamknąć, ale pomyślałem, że będzie dobrze zrobić tu wpis o nowym adresie, o ile taki się pojawi.
Comment
-
-
Nowe miejsce. Proszę bardzo.
Adresu nie podam bo nie znam. Opisze. Tzw. pawilony przy Nowym Świecie. Wjazd od strony Smolnej. Wczoraj było chyba huczne otwarcie. Sporo czeskiego, Tucher i Dawne. To widziałem a widziałem niewiele, ciasno było. Wybór był jednak sporo większy. Obok knajpki o nazwie Kociarnia (czy coś w tym stylu) Cen jeszcze nie znam.
Pozdrawiam
Comment
-
-
W ramach pokuty zadane masz zbadać co to za lokal, jego adres oraz pełen asortyment.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW ramach pokuty zadane masz zbadać co to za lokal, jego adres oraz pełen asortyment.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Odwiedziłem ten przybytek dzisiaj. Profil knajpy się nie zmienił, robią w zasadzie to co robiła Odessa. Tak samo jak Odessa sprzedają tam wina, jest piwo i dania różne. Najbardziej się zmieniło menu, jest kuchnia polska i włoska. Z nalewaka Tyskie, Raciborskie i Ciechan Wyborny. Raciborskie i Ciechan po 8 zł za 0,5 l. Są cztery nalewaki, dokładnie tak samo ustawione, może to te same, jak w Odessie. Gdy ja byłem, tylko w trzech nalewakach było piwo, etykiety z nalewaków się nie zgadzały z tym co podają (np dwa nalewaki miały etykiety z Kormorana (czyżby też to po Odessie?).
W ogródku jest telewizor do oglądania meczy.Last edited by emes; 2012-06-15, 16:07.
Comment
-
-
A jak się teraz nazywa ten lokal?
Comment
-
Comment