Numeru nie jestem pewien. Centralny DOm Qultury. Ogródek z lanym Litovelem. Dla mnie to nie jest jakaś specjalna atrakcja (kiedy doczekam się choćby popularnych Svijan czy Krakonosza, że o innych nie wspomnę) ale mimo wszystko na warszawskiej pustyni.
Burakowska 12, CDQ
Collapse
X
-
Nie sądzę abyś się w tej chwili zachwycił Svijanami, przynajmniej najpopularniejszą 11-tką.
Krakonoš z kolei w polskich warunkach to piwo wysokiego ryzyka, bardzo źle znosi niedbały transport i wysoką temperaturę przechowywania. Podawany nad Wisłą jest często cieniem samego siebie.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziNie sądzę abyś się w tej chwili zachwycił Svijanami, przynajmniej najpopularniejszą 11-tką.
Comment
-
-
Ja pikolę faktycznie jestem największym spamerem tego działu. Panowie to nie jest ogólna dyskusja o czeskich piwach. A sio mi stąd Proszę się skupić na opisywanym lokalu.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2011-05-18, 15:50.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Jak zwykle wiadomości są dobre i złe
Dobre - Litovel to ciemniak i dzisiaj świeżo po otwarciu beczki był bardzo dobry, z gęstą pianą i delikatnymi posmakami karmelu.
Jest duży wybór piw litewskich.
Złe wiadomości są takie, że oferta piw litewskich skurczy się do dwóch, trzech, a z beczki dojdzie Kasztelan.
Złe są też ceny Litovel 8, Staropramen 9, Litewskie o,5 litrowe po 10, litrowe po 15.
Jeżeli w Wawie standardem ma być 8-10 złotych za piwo to ja dziękuję, komuś się poprzewracało w głowie i myśli, że każdy w Warszawie to derektor korporacji.
ps. ofertę uzupełnia bateria Obolonów, Ciechany, Lubuskie w cenach 8-10 zł."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Byłem tam na koncercie Aleca Empire jakiś czas temu i piwna bieda aż piszczała. Dobrze że choć trochę się poruszyło w dobrą stronę, ale mając Bierhalle po drugiej stronie ronda Babka przecież nie będę chodził na piwo do CDQ-u.
Comment
-
Comment