Dawne z kija za 9 złotych. Reszta typowa dla lokali tej sieci.
pl. Konstytucji 2, Pierrogeria
Collapse
X
-
Pl.Konstytucji 2, Pierrogeria
Lokal oferujący głównie pierogi w różnych smakach + typowe warszawskie zadęcie, poczynając od frajerskiej nazwy. Niemniej jednak z beczki jest Dawne. Nie powiem w jakiej cenie, gdyż tylko przeszedłem obok w pośpiechu. W godzinach 16-18 trzecie Dawne gratis.
Przed lokalem jest ogródek z parasolami, tak więc jeżeli ktoś chce posiedzieć przy lokalnym piwie w ścisłym centrum Warszawy, jest to jedna z nielicznych ku temu możłiwości.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Related Topics
Collapse
-
Nowy browar restauracyjny na mapie Warmińsko - Mazurskiego. Na roku głównego placu miasta który niedawno przeszedł rewitalizację i prezentuje się bardzo elegancko, warto pospacerować.
Restauracja malutka, około 10 stolików plus ława z wysokimi siedzeniami. Klimat i wystrój taki barowy...-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Browar ulokowany na pierwszym piętrze dość dużego budynku. Wejście jak do mieszkania (przynajmniej to którym my weszliśmy), jednak po przekroczeniu progu ukazuje się na prawdę fajne wnętrze, które w sumie nie odbiega mocno od typowego restauracyjnego klimatu, ot karczma.
Sama...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Browar z wyszynkiem w budynku dawnych magazynów i spichrzów portowych. Lokal dwupoziomowy: na dole większa sala z ławami i barem, a także sklep, w któym dostępna jest cała produkcja browaru w puszkach, tudzież trunki współpracującej destylarni, na górze toalety i mni-ściana piwna, coby...
-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Obecnie chyba jedyny sklep w 16 tys. miasteczku, gdzie można zakupić coś niekoncernowego poza Kormoranami. Są piwa z browaru Ukiel (właściciel mówi, że sukces ich przerósł i nie nadążają z produkcją i dostawami lub przychodzi niewiele butelek), jest Tenczynek, Inne Beczki i różne inne...
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment