W ofercie pojawiły się korsykańskie Pietra Ambre i Colomba z beczki. Informacja z FB i od PH.
Poznańska 12, Bejrut
Collapse
X
-
Uszczegóławiając e-prezesa, w "Bejrucie" leją tylko Ambre.
Colomba jest cztery metry dalej w połączonej z Bejrutem knajpce "Kraken". Nie wiem, o co chodzi, ale jak nie wiadomo..., to wiadomo... .
Wczoraj koleżka nalewał mi Ambre, ze trzy razy zlewając w międzyczasie pianę. Przedtem celebrował rytuał polerowania firmowego pokala, jak na amerykańskich filmach.
Jak już nalał, postawił pokal na barze, obejrzał i mówi "O! To chyba nie muszka, widzi pan? To chyba jakiś paproch".
Odpowiedziało mu moje milczenie, kontynuował więc "Chce pan to piwo? Z tym paprochem? Czy nalać panu nowe?".
Jako człowiek WYBITNIE SPOKOJNY, odpowiedziałem przez zaciśnięte szczęki "Wie pan, chciałbym PIWO".
Nalał więc ponownie, darując sobie szukanie firmowego pokala, polerowanie i zlewanie piany.
Zaznaczam, że małe piwo kosztuje PLN 12...
Hm, może byłem w ukrytej kamerze i kręcili "Pulp Fiction II"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziUszczegóławiając e-prezesa, w "Bejrucie" leją tylko Ambre.
Colomba jest cztery metry dalej w połączonej z Bejrutem knajpce "Kraken". Nie wiem, o co chodzi, ale jak nie wiadomo..., to wiadomo... .
Wczoraj koleżka nalewał mi Ambre, ze trzy razy zlewając w międzyczasie pianę. Przedtem celebrował rytuał polerowania firmowego pokala, jak na amerykańskich filmach.
Jak już nalał, postawił pokal na barze, obejrzał i mówi "O! To chyba nie muszka, widzi pan? To chyba jakiś paproch".
Odpowiedziało mu moje milczenie, kontynuował więc "Chce pan to piwo? Z tym paprochem? Czy nalać panu nowe?".
Jako człowiek WYBITNIE SPOKOJNY, odpowiedziałem przez zaciśnięte szczęki "Wie pan, chciałbym PIWO".
Nalał więc ponownie, darując sobie szukanie firmowego pokala, polerowanie i zlewanie piany.
Zaznaczam, że małe piwo kosztuje PLN 12...
Hm, może byłem w ukrytej kamerze i kręcili "Pulp Fiction II"?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziZa jakie piwo biorą 12 PLN za małe? Bo nie znam piwa "Ambre".
Comment
-
Comment