Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • warzechow
    Porucznik Browarny Tester
    • 2005.07
    • 354

Sprawa klepnięta, więc z przyjemnością zapraszam w najbliższą sobotę 18 marca na premierą nowego Altbiera z jabłonowskiej Manufaktury Piwnej. Piwo warzone we współpracy z szacownym piwowarem domowym Masonem. O ile mi wiadomo w Warszawie będzemy jedynym miejscem premiery tego piwa. Piwo przyjeżdza w piątek, pewnie wepniemy je rano w sobotę. Zapraszam od 10.00.

Comment

• docent
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.10
      • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow
      Sprawa klepnięta, więc z przyjemnością zapraszam w najbliższą sobotę 18 marca na premierą nowego Altbiera z jabłonowskiej Manufaktury Piwnej. Piwo warzone we współpracy z szacownym piwowarem domowym Masonem. O ile mi wiadomo w Warszawie będzemy jedynym miejscem premiery tego piwa. Piwo przyjeżdza w piątek, pewnie wepniemy je rano w sobotę. Zapraszam od 10.00.
      No i git. A co z drugą niespodziewajką?
      Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
      Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
      Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
      Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• warzechow
        • 2005.07
        • 354

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
        No i git. A co z drugą niespodziewajką?
        Nie powiem. Ale kolejna sobota 25 lutego też może byc miła. Szczegóły po weekendzie.
        Oczywiscie Altbier w sobotę 18 lutego, nie w marcu.

Comment

• docent
          • 2002.10
          • 5205

To pozostaje dopytać o przewidywaną cenę Alta. Od tego też uzależniam czas pojawienia się u Was
          Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• warzechow
            • 2005.07
            • 354

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
            To pozostaje dopytać o przewidywaną cenę Alta. Od tego też uzależniam czas pojawienia się u Was
            Tu też nie powiem. Tak na powaznie, beczka zamówiona i nawet nie wiem za ile - nie uzależniałem sobotniej premiery od ceny piwa. Musimy oczywiscie coś zmarżować, ale nie po bandzie. Podam jak tylko ustalimy cenę.

Comment

• jacer
              • 2006.03
              • 9875

14złociszy za premierę we Warszawie na czerwonym dywanie, będzie git.
              Milicki Browar Rynkowy
              Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
              "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
              "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
              No Hops, no Glory :)

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

Poczytajcie też w temacie Hurtownie piwa o Krainie pIwa i marzeniach
                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• warzechow
                  • 2005.07
                  • 354

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
                  Poczytajcie też w temacie Hurtownie piwa o Krainie pIwa i marzeniach
                  Poczytałem,
                  temat do ruszenia, ale raczej na wiosnę, przy uruchomiemieniu drugiego własnego nalewaka i wtedy ciekawa rotacja z bogatego asortymentu.

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Nooo, to lepiej nie przywalcie zbyt wysokiej ceny, bo Docent wpadnie tylko na jedno i nie zarobicie.

Comment

• VanPurRz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 4229

Cóż nie spróbuję tego piwa bo jak otworzycie beczkę od rana to do 13 nic nie będzie a ja mogę dopiero późnym wieczorem. Mam tylko nadzieję, że zagości ono częściej.
                      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Komar_Pafnucy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.08
                        • 1114

A kto wypije te 100 piw na śniadanie?

Multitap Crawl
                        Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
                        Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• Ahumba
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.05
                          • 9052

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy
                          A kto wypije te 100 piw na śniadanie?
                          No nie patrz tak na mnie. Ja tylko trochę uszczknę rano z tej beczki
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• VanPurRz
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2008.09
                            • 4229

Wparuje docent z opróżniaczem beczek i ani się obejrzysz A poważnie to może i do 17.00-18.00 dotrwa ale ja i tak najwcześniej mogę być gdzieś na 20.00

Comment

• docent
                              • 2002.10
                              • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
                              Cóż nie spróbuję tego piwa bo jak otworzycie beczkę od rana to do 13 nic nie będzie a ja mogę dopiero późnym wieczorem. Mam tylko nadzieję, że zagości ono częściej.
                              Bez przesady. W temacie spotkaniowym zadeklarowały się właściwie trzy osoby, z czego dwie na wieczór

Comment

• warzechow
                                • 2005.07
                                • 354

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
                                14złociszy za premierę we Warszawie na czerwonym dywanie, będzie git.
                                Wyszło na to, że jak bez dywanu to 7 złociszy powinno byc git

Comment

Przetwarzanie...