Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Przecież wiadomo że Atak szybko atakuje, jak ma wystarczyć do 20, tu musi być podpięty nie wcześniej niż o 19:30- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No i po kolejnej premierze.
Ja niestety byłem krótko, bo tylko do 21.00 i samochodem, ale za to pogadałem sobie z ciekawymi ludźmi.
Chciałbym tez podziękować Pincie za sporą dozę zaufania i Piwotece Narodowej za pomoc w organizacji dzisiejszej premiery.
Atak podpięty został ok. 17.40 i wytrwał do 19.59Comment
-
pierwszy, pierwszy!
byłem pierwszy w kolejce!
tak mi się przynajmniej zdaje.
powiem tak: imperium atakuje, imperium niszczy.
tej mocy nie należy lekceważyć.
piwo bardzo smaczne, co jest jednocześnie zaletą i wadą,
bo wchodzi bezproblemowo, a znieczula nagle i ogólnie.
w uproszczeniu jest to wzmocniona wersja ataku chmielu -
więcej chmielowości, więcej treści, więcej pełni i więcej alko.
dzięki.veni, emi, bibiComment
-
Los w swej łaskawości oszczędził mi konieczności picia Primatora (skończył się w czasie nalewania i nastał atak chmielu). To była pierwsza dobra wiadomość.
Druga to Imperium. Piwo kapitalne, o potężnym bukiecie słodowym, aromacie chmielowym (ale już nie ma takiej dominacji chmielu jak w przypadku Ataku). Bardzo dobre (zbyt dobre jak na ekstrakt). Z żalem opuszczałem lokal ale zbliżał się koniec komunikacji do domu.
Mam nadzieję, że zagości na stałe na kranie.Comment
-
Pracownicy browaru Artezan dojechali, parę minut po 20.00 .
Premierowe piwo bardzo dobre, przyjemne aromaty chmielowe, mocna goryczka, niestety lekko pozostająca. Nuta alkoholowa schowana, spod chmielowości wychodzą nutki karmelowe.Comment
-
No i po kolejnej premierze.
Ja niestety byłem krótko, bo tylko do 21.00 i samochodem, ale za to pogadałem sobie z ciekawymi ludźmi.
Chciałbym tez podziękować Pincie za sporą dozę zaufania i Piwotece Narodowej za pomoc w organizacji dzisiejszej premiery.
Atak podpięty został ok. 17.40 i wytrwał do 19.59"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
-
-
Imperium co prawda nie piłem prosto z nalewaka, tylko po przelaniu do butelki i po powrocie do domu, z butelki do szklanki, ze szklanki dopiero , ale moje wrażenia są bardzo pozytywne. Według mnie bardzo dobre, aromatyczne, szczególnie chmielowo, piwo.Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment