Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Wyświetlenie odpowiedzi
Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziWe Wlazłkotku jest telewizor, aby można było oglądnąć mecz Polska-Szwecja ok 16 ?
( bo to chyba TVP2 i TVP1 ).
Wyboru kanału dokona zwycięski właściciel najładniejszej etykiety rycerskiej jaką otrzymam w prezencie - przyznajcie sami, pomysł równie niezły, co bezczelny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA, to trochę zmienia postać rzeczy. Giełda nominalnie trwa do 14 więc zapewne w tych okolicach czasowych ekipa pojawi się u Was.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziA nie do 13?
http://www.browar.biz/wydarzenia.php?id=315Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
A taki przy okazji, poprawcie sobie nazwę lokalu w tytule tematu, bo co ten kotek lub komu właściwie "wlał"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziA taki przy okazji, poprawcie sobie nazwę lokalu w tytule tematu, bo co ten kotek lub komu właściwie "wlał"?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Browarbizowcy.
Chciałem wszystkim podziękować za wczorajsze zapoznanie się z lokalem.
Dla mnie super sprawą okazało sie poznać osobiscie ludzi, których wcześniej kojarzyłem z wpisów na forum. Mam nadzieję, że spotkamy się w podobnym gronie jeszcze wiele razy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMiałem tyle zgłoszeń na temat błędnej nazwy, że zdurniałem. Okazało się że w ulotce giełdowej była literówka.
Oficjalna nazwa to WLAZŁ KOTEK, natomiast na użytek własny i zróżnicowanie klienteli i stref czasowych ( rano kawka, szarlotka bla, bla, bla, a wieczorem konkrety ) rozdzieliliśmy się na WLAZŁ i WLAŁ KOTKA. Jak ktos miał w ręku czarno-białą ulotkę to wie o co idzie. Natomiast ja walnąłem literówkę w tytule tego wątku, miał być oficjalny Wlazł Kotek, ale z przyczyn powyższych juz tego nie zmieniałem.
Teraz tak. Po jutrzejszym dniu zostało ok. połówki przeniczniaka i nie ruszony tmavy. Pozostałości lagera - 5-8 piw zejdzie dzisiaj ( o ile nie okaże się niekonczącą beczką jak polotmawy ) i na jego miejsce podpinamy Tmavego.
Zapraszam jutro w poniedziałek od 16 na poprawiny, na tych samym rzecz jasna warunkach. Pozdrawiam. Sławek
Comment
-
-
Czy tylko mi się wydawało, że te 4 beczki miały być opróżnione w stałej cenie 5zł, a już napewno dziś dogrywka w tej cenie? W końcu z docentem się umawiałem na dziś, ale nie zadzwonił.
W każdym bądź razie wykończyłem dziś lagera, by przejść na ciemne, a na rozstanie dowiedziałem się że dziś piwka po 8, a w poniedziałki tylko po 5.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziBrowarbizowcy.
Chciałem wszystkim podziękować za wczorajsze zapoznanie się z lokalem.
Dla mnie super sprawą okazało sie poznać osobiscie ludzi, których wcześniej kojarzyłem z wpisów na forum.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment