Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziJak to w niedziele warzyć i degustować??? W poniedziałek do pracy lud przecież idzie!!!!!
A warzyć będziemy... stouta owsianego.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSobota się nie nadaje na takie wydarzenia - za dużo ludzi z zewnątrz przychodzi. To ma być kurs warzenia, a picie przy okazji, a nie odwrotnie
A propos konia: prawdopodobnie w sobotę będę w Warszawie - może ktoś chętny do Wlazłkotka? Wizję lokalną chcę zrobić"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTa najbliższaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziCześć.
Wszystko jest już ustalone, więc mogę oficjalnie ogłosić.
Centrum Piwowarstwa i Wlazłkotek zaprasza na pokaz warzenia piwa w niedzielę 4 marca. Mistrzem ceremonii będzie Mason. Zaczynamy ok. 12.00 Pokaz warzenia jest bezpłatny, a każdy z uczestników będzie mógł aktywnie włączyć się w ten proces. Ustaliśmy max. liczbę osób na 30 i tyleż materiałow szkoleniowych będzie przygotowane. Bardzo proszę o zgłaszanie chęci uczestnictwa na maila: warszawa@warzenie.pl .
W trakcie warzenia zaplanowana jest degustacja domowych piw Masona, oraz odszpuntujemy raz jeszcze Alta z manufaktury.
Jeść też damy, chyba, że przyjdzie Tapir, który swą niepojętą siłą wywala bepieczniki
Zapraszam.
Last edited by ART; 2012-02-23, 19:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziW trakcie warzenia zaplanowana jest degustacja domowych piw Masona, oraz odszpuntujemy raz jeszcze Alta z manufaktury.
Jeść też damy, chyba, że przyjdzie Tapir, który swą niepojętą siłą wywala bepieczniki
Zapraszam.
Żałuję, że w ten weekend jestem poza stolicą bo chętnie znowu spróbowałbym PINTY z kija. Mam nadzieję, że regularnie będzie się zjawiać w waszych nalewakach.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika warzechow Wyświetlenie odpowiedziAle z mocarzami trafiłeś - na pewno są to piwa nadające się na piątki i soboty, więc będziamy je oferować rónolegle z czymś lżejszym np. pszeniczką. Taki wybór, aby zdążyć jeszcze z zimą, bo mi osobiście mocarze lepiej wchodzą o tej porze roku.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo to dwudziestka czwórka Primatora niedługo zagości na kranie. Ja się nie decyduję
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo to dwudziestka czwórka Primatora niedługo zagości na kranie. Ja się nie decydujęJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Cześc. Podsumowanie planów weekendowych.
Dzisaj na kranach standardy Primatora do wykonczenia - lager i pszenica. Na podpięcie czekają - Atak Chmielu i Svijany Knize 13. Na niedzielne warzenie zgodnie z planem Masonowy Alt.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziOj tam, jedno można spróbować. Podobno z beczki znacznie lepsze niż butelkowe
W dalszej kolejce czekają Primator Exluziv 16 i Svijany Knezna.
Comment
-
-
Cześć,
jestesmy po pierwszym warszawskim warzeniu niedzielnym.
Oprócz wtopy z Altem, było moim zdaniem ok.
Więcej tu:
Najpewniej dzisiaj lub jutro zostanie podpięty podwójny ciemniak Primatora.
Zdania konesrów sa wprawdzie podzielone, ale jenorazowy eksperyment moim zdaniem winien być zrealizowany.
Na najbliższy weekend Svijany Knezna i Primator Exluziv 16.
Zapraszam, Sławek.
Comment
-
Comment