Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
AleBrowar
Troszkę z rozpędu napisałem o tym na Chmielarni, a miało być tu
Comment
-
-
A dodatkowe pytanka to czy to będą beczki czy butelki oraz czy wszystkie 3 piwa mają być czy jedno z nich, bo nie pilnowałem do końca wątku AleBrowar i nie wiem jak to do końca z tą premierą miało być?Comment
-
Z tego co wczoraj dowiedziałem się we Wlazł Kotku start Ale Browaru w całej Polsce wyznaczony jest podobno na godz. 20.00. I tak ma być tutaj.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
A dotrzymasz do kumulacji o 20:00? Bo ja z moją mikro pomocą będziemy właśnie na premierę,
PS. Szefostwo proszone jest o zaopatrzenie się w nowe gry przy kąciku dziecięcym, bo wszystkie stare są już dawno roztrzaskane.
PS2. Moja mikro pomoc rozpoławia kufle wzrokiem. Prosimy więc o wersje z grubszego szkłaComment
-
k....a a ja muszę do 20 maja być na zesłaniu w pracy.aktualnie szkocja.
poprawiam sobie nastrój szkockim piwkiem "smooth cream stout" z browaru alloa.niestety z butelki ale i tak pyszne.
Wasze zdrowieZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
A dotrzymasz do kumulacji o 20:00? Bo ja z moją mikro pomocą będziemy właśnie na premierę,
PS. Szefostwo proszone jest o zaopatrzenie się w nowe gry przy kąciku dziecięcym, bo wszystkie stare są już dawno roztrzaskane.
PS2. Moja mikro pomoc rozpoławia kufle wzrokiem. Prosimy więc o wersje z grubszego szkłaNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
Debiut z małymi kłopotami ale dało radę. Stratny Ahumba który wyszedł na minutę przed podpięciem IPA Szklaneczki fajne, piwo dobre ale przy takich cenach trudno będzie o stałe spożycie. Wlazł Kotek mam nadzieję, że w nowej lokalizacji odniesie sukces bo zasługuje. Tarta szpinakowa dobra.
Największa szkoda, że debiut nie był wyznaczony na wcześniejszą godzinę bo trzeba było się zwijać na normalną komunikację w sumie na początku imprezy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Comment