w piątek z kija lejemy lagera i jacka po 6 PLN oba!!!!
Górczewska 228, Wlazł Kotek [zamknięte]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika duncon Wyświetlenie odpowiedziświeżusieńka
Comment
-
-
Zabiliście mi ćwieka z tą weekendową promocją ale nie dam się i jadę na hokej do Poznania. A może jednak macie TVP Sport?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ale otwiera się gdzie indziej. Kwestia tylko czy przed euro?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pożegnanie było całkiem interesujące, muzyka głośniejsza niż wcześniej bywało, ludzi troszkę też było - więc chyba "Wlazł kotek" żegna się się w dobrym stylu. Primator smaczny w atrakcyjnej cenie, aczkolwiek o parę stopni za chłodny.
A dodatkowo można było posmakować uwarzonego jakiś czas temu przez Masona stouta - który okazał się równie smaczny jak ładna była jego etykieta.
Dzięki i do zobaczenia w nowym miejscu na JPII. Oby w czerwcu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln Wyświetlenie odpowiedziA dodatkowo można było posmakować uwarzonego jakiś czas temu przez Masona stouta - który okazał się równie smaczny jak ładna była jego etykieta.
Szkoda Kotka, mam nadzieję że szybko się odrodzi w nowym miejscuJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziSzkoda Kotka, mam nadzieję że szybko się odrodzi w nowym miejscu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPowinno być bliżej, ale jeszcze nie wiadomo gdzie. Właściciel lokalu na JP2 raczył zmienić warunki wynajmu na nieopłacalne.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPowinno być bliżej, ale jeszcze nie wiadomo gdzie. Właściciel lokalu na JP2 raczył zmienić warunki wynajmu na nieopłacalne.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziBrak słów. Czy w Warszawie to zawsze musi tak wyglądać?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment