Moliera 6, Confashion Sport Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bayern71
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1004

Moliera 6, Confashion Sport Pub

Oglądałem tam mecz Real - Barca. Dla kibiców świetny lokal. Dla piwoszy nie bardzo. Dominują koncernówki z całego świata (Bavaria, Paulaner, Miller, Krusovice itd.). Z ciekawszych Koźlak z Ambera i Piwo na miodzie gryczanym. Ceny nieprzyzwoite (zazwyczaj od 12 wzwyż). Najtańsza perła (za 10). Wszystko z butli. Z krany chyba tylko żywiec. Ale nie wiem bo nie próbowałem.
    Jedzenie ciepłe też jest ale podobnie jak piwo (typowe zestawy i drogo)
    Ale na oglądanie meczu warto wpaść.

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Rejkiawik (Reykjavík), Skútuvogur 1G, Malbygg
    Serokomlak
    Najdalej na północ położna stolica - Rejkiawik, skrywa jedną z perełek islandzkiego piwowarstwa - mikrobrowar Malbygg.
    Malbygg Taproom - Brewery Bar and Beer Shop to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić - nie tylko biorąc pod uwagę fakt, że w zwykłych sklepach można się uraczyć...
    2024-09-26, 19:28
  • Javox
    ?, [Wawrzyniec] Lager Wiedeński
    Javox
    Kolejne piwo z tajemniczego, nieznanego browaru. (wg pogłosek to Wielka Sowa w Bielawie)
    Właściciel marki ma biuro w Żywcu.

Ekstrakt 13.8*, alko 6.3%

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - opalizujący,...
    2024-07-17, 13:09
  • Javox
    Tyskie, Kanał Sportowy
    Javox
    Wynalazek z większą ilością wody.... do poziomu alkoholu 4,6%

Aromat - minimalna zbożowość.
    Smak - lekko słodkawe, zbożowo plus jakby ryżowe, mini goryczka.

Sport lager.... co to za płaskie i bez wyrazu piwo ...
    2023-06-30, 20:20
  • dadek
    Pfungstadt, Mühlstraße 1, Pfungstädter Brauereigasthof
    dadek
    Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
    2022-10-19, 23:41
  • bastion
    Słowacja, Tomasovce, Viestanska 166/1, Pivovar Huncut. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Malutki browarek rzemieślniczy w Tomasovcach działa od 2018 roku. Wieś leży tuż obok miasta Lucenca w południowej Słowacji. Dotarcie na miejsce nie nastręcza trudności, przez miejscową stacje kolejową przejeżdża sporo pociągów. Od stacji idzie się się praktycznie prostą drogą do celu...
    2022-03-30, 20:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...