Emilii Plater 9/11, kluborestauracja Mandala

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emes
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 4275

Emilii Plater 9/11, kluborestauracja Mandala

Piwo z beczki Pilsner Urquell, 0,5 l za 8 zł. Menu indyjsko-tajsko-nepalskie, za mało skosztowałem , że całą kuchnię oceniać, ale to co jadłem bardzo mi smakowało. Chyba modny lokal, można mieć pecha ze znalezieniem tam miejsca, widziałem tam nawet jedną dość znaną i urodziwą polską aktorkę.
    Fajna, luźna atmosfera, miła i wyluzowana obsługa. Zawitam tam na pewno ponownie.
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Fajny klimat jest tam latem, kiedy można usiąść na zewnątrz, na podwórku pośród kamienic z odsłoniętą cegłą.

Comment

Related Topics

Collapse

• becik
      Warszawa, Emilii Plater 25, Mała Serbia [zamknięte]
      becik
      Warszawa, ul. Emilii Plater 25

Restauracja z pubem oraz dwiema salami ( w tym jedna dla niepalących) urządzona w bardzo przyzwoitym guście, w tle przygrywa muzyka bałkańska, zarówno tradycyjna jak i współczesna. Serwują przede wszystkim potrawy kuchni serbskiej ale jak zauważylem...
      2003-12-07, 01:58
    • dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-23, 23:56
    • bastion
      Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
      bastion
      Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
      2023-11-27, 21:50
    • dadek
      Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
      dadek
      Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
      2023-11-22, 05:14
    • Pancernik
      Zakopane, Na Gubałówkę 7, Browar Gwarno
      Pancernik
      Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
      Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
      Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
      2023-09-27, 09:09
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...