Ja w lokalu nie byłem ale dowiedziałem się, że mają Ciechana Wybornego z beczki - może to kogoś zainteresuje. Poza tym wybór w butelkach.
Lubelska 30/32, Znośna Lekkość Bytu
Collapse
X
-
Lubelska 30/32, Znośna Lekkość Bytu
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Tagi: brak -
Rozochociłem się, ale ok. 17:30 pocałowałem klamkę. To raczej nie jest bar na picie piwa, tylko jakieś kolejne m'odzieżowe centrum kurtularne... -
Ze strony, podanej tu zresztą:
"otwieramy od 18.00 od środy do soboty"
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Przeszkadza mi to, że nie mam się gdzie piwa napić w okolicy. I dlatego wolałbym normalną knajpę, a nie kolejny teatr z barkiem.Comment
-
No i udało się wejść przed 18. Kompletna oferta Ciechanowa w butelkach + Wyborne z kranu, do tego Konstancin z butelek. To wszystko po 8.
Typowo młodzieżowe miejsce, ale da się wytrzymać.Comment
-
Z drugiego nalewaka płynie Litovel Cerny.Comment
Related Topics
Collapse
-
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Browar Pelikaan Brewery znajduje się zaledwie kilkaset metrów od przemysłowego SXM, który opisywałem już wcześniej.
Pelikaan jako pierwszy został przeze mnie wzięty na cel w czasie piwnej eksploracji wyspy.
Browar znajduje się w willi w pobliżu zatoki, na spokojnej uliczce domków...-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
-
-
Cześć, szykuje się do uwarzenia klasyka z Marynką i Lubelską.
Zasyp:
Słód pilzneński 4 kg
Słód monachijski 1 kg
Chmiele:
Lubelski 50 g
Marynka 50 g
Drożdże:
US-05
Zacieranie:
50*C...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
8 lutego 2014 roku w klubie Znośna Lekkość Bytu w Warszawie, ul. Lubelska 30/32 zagrają:
Moskwa
Skowyt
Londyn’70
Bilety w przedsprzedaży 20 zł (płatność przelewem na konto klubu)
w dniu koncertu 30 zł.
Koncert odbędzie się w ramach...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
* ARMIA * PODRÓŻ NA WSCHÓD * 16 III * WARSZAWA * RADIO LUXEMBOURG * GÓRCZEWSKA 67 * DRZWI 19 * KONCERT 20 *
Zespół występuje w rozszerzonym, siedmioosobowym składzie, a program koncertu oparty jest na utworach z najnowszej płyty zespołu, która ukazała się w listopadzie...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment