Pani Małgosiu, co dziś będzie lane? Zamierzam wpaść lekko po 17ej
Wilcza 29, Gorączka Złota
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziTo bardzo proszę o przygotowanie mojego kufelka...Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-05-14, 16:38.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziTo kto chce też spróbować niech się śpieszy - zaraz beczka będzie pusta
podpięty jest Atak Chmielu,
a po nim podpinamy
Maisel"s Weisse Original
ZAPRASZAM
Comment
-
-
No w końcu nie bez powodu Purc ma drugą ksywke - Osuszacz beczek - po angielsku nie napiszę, bo mi wytknie błędybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo w końcu nie bez powodu Purc ma drugą ksywke - Osuszacz beczek - po angielsku nie napiszę, bo mi wytknie błędy
Oj, chyba się udało...
Pozdrowienia dla przemiłej Pani Małgosi.Ostatnia zmiana dokonana przez purc; 2013-05-15, 00:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziCzy Maisel już podpięty.
ale jakoś do lap nie mogłam się dorwać,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika goldrush Wyświetlenie odpowiedziPodpięty, podpięty o 18.35
ale jakoś do lap nie mogłam się dorwać,
do nastepnego Originala...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziBardzo przepraszam Pani Małgosiu, ale zostałem zaipowany totalnie w Czeskiej Baszcie,
do nastepnego Originala...
Serdecznie pozdrawiam .
Comment
-
Comment