Były podane idealnie.
Wilcza 29, Gorączka Złota
Collapse
X
-
Wczoraj zajrzałem na chwilę z Vietnamem. Bardzo miła wizyta. Stare Ale Jare dobre lecz ciężko powiedzieć coś więcej będąc po kilku innych, w tym IPA z Artezana.
Pozdrawiam.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Super! A więc najpierw Gorączka a poźniej PDSLPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
I po raz kolejny okazuje się, że najbardziej starają się lokale na dorobku, w sensie zaczynające poszerzać ofertę. Tamtym staruchom zasiedziałym już się nie chce i spijają piankę.
Rozmówka:
-Może byście IPA Artezana ściągnęli?
-Eee nieee, mamy przecież Angielskie Śniadanie,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziI po raz kolejny okazuje się, że najbardziej starają się lokale na dorobku, w sensie zaczynające poszerzać ofertę. Tamtym staruchom zasiedziałym już się nie chce i spijają piankę.
Rozmówka:
-Może byście IPA Artezana ściągnęli?
-Eee nieee, mamy przecież Angielskie Śniadanie,
W Gorączce zaliczyłem falstart z Weizenbockiem (lany był Alt pintowy), ale nie ma tego złego, powtórka jutroPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA gdzie to takie dialogi są?
...
Comment
-
-
Nie denerwujcie mnie ja dopiero wracam 5.12 do WarszawyZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment