Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc
Wyświetlenie odpowiedzi
Wilcza 29, Gorączka Złota
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-10-27, 12:30.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika goldrush Wyświetlenie odpowiedziZAPRASZAM
Dziś PREMIERA Dyniamitu z browaru Pinta.
Jesteśmy bardzo ciekawi jak smakuje
Wyjątkowo wytrawny smak z nutką paloności w tle. Ciekawy jestem co AleBrowar zaprezentuje w dyniowym temacie. Oczywiście wpadnę do Was wieczorem
Comment
-
-
No i my już po premierze.
Najpierw o miejscu - bardzo fajna knajpka w centrum miasta, problem to tylko ilość miejsca, na wieksze spędy raczej się nie nadająca, ale Gruby się zmiescił
Dyniamit to już inna sprawa - piwo sądząc po wcześniejszych odłonach Pinty mocne, dla odmiany tym razem słodkawe, z przyprawami jeb...mi narząd smaku, niestety bez śladu goryczkowego chmielowego kontrapunktu...
Nie znam stylu, jesli tak powinien smakować to nie moja bajka - taki grzaniec z Harnasia, tyle, że na zimno.
To miał być początek miłego wieczoru - spotkania z dwoma premierami i licznymi gośćmi z Warszawy i nie tylko, tyle, że Gwiazda, Fteo i Szprotson przyszli, jak my z Kutasem i Emesem przemieszczaliśmy się na kolejną premierę... - ale o tym już Asia w temacie poświęconym kolejnej premierze wkrótce...Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-10-27, 20:03.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Według facebooka:
pon-pt: 13-24
sob: 17-24
ndz - zamknięte
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Mnie też "ogarnęła" dzisiaj "Gorączka Złota". Dynie chwilowo tylko na stolikach. Lane "Sweet Cow" w firmowym szkle i echa Oktoberfest czyli "Lowenbrau Triumphator" z butelki (etykieta do zbiorów) . W tle miła muzyka (koncert z udziałem Erica Claptona i Steve Winwooda). Pierwsza wizyta bardzo udana ...
Comment
-
-
Sweet Cow, podane w odpowiedniej temperaturze, zaskakujące dobre. Po nim prawdziwy rarytas - nowa wersja Amber Boya - bardzo nachmielony i cytrusowy , odrobinę karmelowy /kolor i trochę w smaku/ wariant Rowing Jacka. No i ten prozelityzm przy barze i zza niego ...- przynajmniej 5 osób z tzw. stałych klientów /czytaj dwiecznych miłośników Okocimia/ dało się przekonać do picia Amber Boya , i do wielokrotnego powtórzenia tego wspanialego piwa... Do tego przemiła atmosfera między stałymi bywalcami, a takimi nowicjuszami w tym miejscu, jak piszący te słowa.Ostatnia zmiana dokonana przez purc; 2012-10-29, 22:58.
Comment
-
-
Witam,
W tym tygodniu przewidujemy następujące PREMIERY PIW.
Środa / czwartek ;
AleBrowar piwo NAKED MUMMY.
Czwartek ;
Browar Widawa piwo KAWKA
Sobota ;
Browar Pinta piwo STARE ALE JARE
Terminy mogą ulec zmianie w zależności od dostaw.
SERDECZNIE ZAPRASZAM
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika goldrush Wyświetlenie odpowiedziWitam,
W tym tygodniu przewidujemy następujące PREMIERY PIW.
Środa / czwartek ;
AleBrowar piwo NAKED MUMMY.
Czwartek ;
Browar Widawa piwo KAWKA
Sobota ;
Browar Pinta piwo STARE ALE JARE
Terminy mogą ulec zmianie w zależności od dostaw.
SERDECZNIE ZAPRASZAMpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment